Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 125 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Стягащо бельо Perfect Shaper

Perfect Shaper – уникално по рода си стягащо бельо с регулируеми закопчалки за извайване на тялото!

Цена: 69,00 25,90 лв.

   
Стягащо бельо Perfect Shaper - снимка 1    

Допълнителна информация

Вие сте с наднормено тегло? Коремът ви е отпуснат и се показва от дрехите? Имате излишни мазнини по талията или отпуснати подмишници? Искате да избегнете диетите, тренировките и липосукцията, а същевременно незабавно да намалите с 1,2 или дори 3 размера дрехите си? Не се отчайвайте! Тук е експертът по оформяне на фигурата – Perfect Shaper – уникалното по рода си стягащо бельо с регулируеми закопчалки ще разреши всички тези проблеми.

Само за 30 секунди той стяга, оформя и повдига бюста ви, увеличава размера на чашката, прави корема ви плосък, намаля обиколата на талията и повдига задните части.

Но Perfect Shaper не е просто бельо за видимо преобразуване на фигурата. Веднага щом го поставите вие ще усетите удобството и дишащата материя. Когато се погледнете в огледалото ще се почувствате сякаш сте свалили килограми. Истинско, невероятно усещане.

Имате възможност за избор межу два цвята: загадъчно черно или елегантен телесен цвят, както и 5 размера от M - XXXL. Освен това ние ще включим в комплекта и съответния цвят бикини за цялостен елегантен завършек.

 

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.