Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Терапевтична възглавница Konbanwa Pillow

Униклана терапевтична възглавница Konbanwa Pillow

Цена: 39,90 лв.

   
Терапевтична възглавница Konbanwa Pillow - снимка 1    

Допълнителна информация

Спали сте цяла нощ, но на сутринта се чувствате отново изморени?

Или се въртите и обръщате цяла нощ?

Най-вероятно проблемът е във вашата възглавница. Повечето възглавници са твърде меки или много твърди и главата ви не се чувства комфортно и удобно цяла нощ. 

С възглавницата Konbanwa Pillow всичко това вече е история!

Тази възглавница има голяма площ от 50х60 см, на която може да релаксирате. 

Най-важното предимство на възглавницата е, че тя е 100% хипоалергична.

Пълнежът на възглавницата Konbanwa Pillow се състои от 1000 гр. специални "пластмасови тръбички" и 800 гр. влакна, които са 100% хипоалергични. Възлавницата може да се пере в пералнята на 60 С0, както и да се суши в сушилнята, така, че ще може да й се наслаждавате дълги години.

Изработена е от дишащ и охлаждащ материал.

Специалните характеристики на пластмасови тръбички на Konbanwa Pillow Ви помага да дишате цяла нощ. Горещината и влагата са премахнати по наистина ефективен начин. По време на целия ви сън, възглавницата Konbanwa Pillow остава хладна и свежа.

Масажиращ ефект

След като легнете върху възглавницата Konbanwa Pillow веднага ще усетите невероятен японски масажиращ ефект. Вашата глава и врат ще се почувстват наистина комфортно и отпуснато. Дори ако използвате възглавницата за опора, докато шофирате или в офиса, ще почувствате масажиращия ефект от пластмасовите тръбички.

Правилното тегло

Специалните пластмасови тръбички имат невероятното качество да разпределят тежестта на главата и врата по правилен начин по повърхността на възглавницата. По този начин главата и врата са добре подсигурени по време на сън. Когато се помръднете, пластмасовите тръбички също променя позицията си, за може винаги да се чувствате удобно. 

Свързани продукти

Компресионни чорапи Active Socks (Актив Сокс) - снимка

Компресионни чорапи Active Socks (Актив Сокс)

Копресионни чорапи Active Socks – революционен бърз и...

Цена: 29,90 лв.

-10%
Пантофи ConfortGel - пантофи с гел подметка, създадени за максимален комфорт и облекчаване на болката и умората в краката - снимка

Пантофи ConfortGel - пантофи с гел подметка, създадени...

Пантофите ConfortGel са уникални релаксиращи пантофи,...

Цена: 39,90 35,91 лв.