Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Topida Intimate Hygienic Liquid Spray - натурален интимен течен спрей

-10%

50мл интимен течен спрей за хора, склонни към гъбични инфекции навсякъде по тялото, включително интимните зони.

Цена: 39,90 35,91 лв.

   
Topida Intimate Hygienic Liquid Spray -  натурален интимен течен спрей - снимка 1    

Допълнителна информация

Интимен спрей Тopida от производителя Salcura е един от най-ефективните продукти за хора, склонни към гъбични инфекции навсякъде по тялото, включително интимните зони.

В случай на вагинална кандидоза (възпаление), Topida течен спрей е много по-приятна и по-практична алтернатива на кремове и песари.

С 99% натурален състав, благодарение на който няма да Ви се налага да използвате никакви изкуствени химикали върху най-чувствителните области от тялото. НE съдържа:

  •           Стероиди
  •           Хормони
  •           Кортизони
  •           Пероксиди
  •           Алкохол
  •           Парабени
  •           Антибиотици
  •           Не е тестван върху животни

Topida предлага дългосрочно решение, без ограничение на броя пъти и продължителността на употреба. Може да се използва без ограничения.

Topida е специално формулиран, за да успокои, охлади и облекчи чрез създаване на здравословен микробен баланс на засегнатите зони. Този ефективен и бързодействащ течен спрей балансира нивата на pH, а основните хранителни вещества помагат за поддържане на клетките на кожата и лигавицата в жизнеспособно и здраво състояние.

При употреба за справяне с гъбични инфекции, Topida течен спрей позволява бързо абсорбиране -  не е гъст, не лепка, за разлика от кремовете. Topida няма известни странични ефекти или противопоказания, натурален продукт е и е подходящ за употреба дори и по време на бременност или кърмене.

Продължителната употреба може да спомогне за намаляване вероятността от поява на бъдещи инфекции. 

Продукт, произведен във Великобритания!