Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Уникални сгъваеми очила за четене Cramer of Copenhagen

Сгъваеми очила за четене Cramer of Copenhagen - благодарение на уникалния си дизайн и твърда кутия, те ще бъдат нявсякъде и по всяко време с Вас!

Цвят:

Диоптър:

Цена: 39,90 лв.

   
Уникални сгъваеми очила за четене Cramer of Copenhagen - снимка 1    

Допълнителна информация

Сгъваеми очила за четене Cramer of Copenhagen са тук, за да разрешат най-често срещания проблем на много хора, които имат нужда от очила за четене, но им е трудно очилата им да бъдат винаги с тях.

С уникалния си сгъваем и модерен дизайн и твърдата, издръжлива и компактна кутийка за съхранение, те ВИНАГИ ще бъдат с Вас - в чантата, джоба на дънките или дори ризата или сакото Ви. 

Cramer of Copenhagen са произведени от високо качествени материали и лещи устойчиви на надраскване. С тях ще получите получите комфорта, от който имате нужда, когато четете. 

Сгъваемите очила за четене Cramer of Copenhagen се предлагат в различни цвята, за да може да изберете най-подходящия за Вас:

  • черни
  • сини
  • бордо
  • сребърно сиви
  • бронз

както и избор от следните диоптри:

+1.25

+1.50

+2.00

+2.50

+3.00

(в случай, че не сте сигурни кой е вашия диоптър, консултирайте се с очен лекар)

Сгъваемите очила са специално проектирани за световно известната марка Cramer of Copenhagen, но само сега имате възможност да ги получите на изключително достъпна цена. 

Сгъваемите очила Cramer of Copenhagen не могат да бъдат намерени във всеки магазин. Може да се сдобиете с тях само от Skyshop Bulgaria.

 

Избягвайте фалшиви имитации - ИЗБЕРЕТЕ ОРИГИНАЛА!