Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 127 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Уред за ултразвукова кавитация Cavitat (Кавитат)

-10%

Революционен пресонален уред за ултразвукова кавитация, който ще намали мазнините в проблемните области на тялото Ви само за 6 седмици!

Цена: 129,00 116,10 лв.

   
Уред за ултразвукова кавитация Cavitat (Кавитат) - снимка 1    

Допълнителна информация

Забелязали ли сте, че с натрупване на годинките, все по-трудно сваляме килограми? Диетите, които опитваме изискват множество жертви и ни карат да се чувстваме зле? Опитваме да бъдете постоянни в спортуването, но в повечето случаи не се получава? Ако своевременно не отсраним мазнините в тялото си, те започват да се натрупват! Сега имаме идеалното решение за всички ни!

Нарича се Cavitat (Кавитат) и представлява неинвазивен начин за получаване всички предимста от липосукцията, но използвайки единтсвено силата и мощтността на ултра звука. Без болка, операции и белези! Без риск и никакви странични ефекти! Просто казано  - липосукция без скалпел, която извайва тялото отвътре, без загряване и без никакви рискове!
Ултразуковите кавитационни вълни проникват във всички слоеве на кожата, за да премахнат излишните мазнини, натрупани в тялото Ви през годините.

Уредът Cavitat въздейства върху натрупаните мазнини върху всяка част на тялото - ръцете, талията, корема, бедрата, хълбоците... навсякъде и най-важното - в уюта на собствения Ви дом!

Уредът Cavitat излъчва мощтни, насочени  ултравукови вълни и действа от външния слой на кожата към вътрешността. Получава се молекулна реакция, при която се произвеждат микро-мехурчета в мастните клетки. Тези мехурчета пукат и разгражнат мастните молекули, както твърда мазнина в течност. След това мастната тъкан се отделя и изхърля от организма Ви.
Cavitat действа и срещу акне, бръчки, стрии и отпусната кожа. Светодиодите работят за подмладяване на кожата, стимулиране на регенерацията, осигуряване на необходимата твърдост и атакуват директно и местно причиняващите акне бактерии. По дози начин се подобвяра цялата структура на кожата.
Погрижете се за тялото и красотата си по лесен, безопасен и практичен начин!

Свалянето на тегло варира за всеки отделен организъм. Затова за най-добри резултати Ви препоръчваме спазване на балансирана, нискокалорична диета и движение!

Свързани продукти

Електростимулиращ колан Abs&Core - снимка

Електростимулиращ колан Abs&Core

Електростимулиращ колан Abs&Core.

Цена: 109,00 89,00 лв.

Вибриращ колан Vibratone - снимка

Вибриращ колан Vibratone

Вибриращ колан, който ще стопи излишните килограми и...

Цена: 99,00 лв.

AB Swift – фитнес система с дистанционно управление - снимка

AB Swift – фитнес система с дистанционно управление

AB Swift - малка фитнес система с дистанциооно...

Цена: 99,00 лв.

Уред за ултразвукова кавитация Velform Contour Sonic - снимка

Уред за ултразвукова кавитация Velform Contour Sonic

Velform® Contour Sonic (Велформ Контур Соник) – революционен...

Цена: 249,00 лв.