Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Уред за ултразвукова кавитация Velform Contour Sonic

Velform® Contour Sonic (Велформ Контур Соник) – революционен уред за ултразвукова кавитация - безопасно, безболезнено и ефективно! Извайвате, вталявате и стягате тялото си само за 6 седмици, благодарение на премахнатите мазнини!

Цена: 249,00 лв.

   
Уред за ултразвукова кавитация Velform Contour Sonic - снимка 1    

Допълнителна информация

 

Тайната на изключителните пластични хирурзи в Холивуд, известна като кавитация, до момента беше достъпна само в големи клиники и струваше хиляди. Но сега вече е достъпна и за Вас! Имате възможността да изваете, вталите и стегнете тялото си, благодарение на Velform® Contour Sonic.

Contour Sonic използва същите ултразвукови вълни като професионалните машини за кавитация и създава мехурчета в течността на мастните клетки. Когато тези мехурчета нахуят в мастните клетки, те ги разрушават и ги превръщат в течност. Веднъж след като са разградени в течност, мастните образувания се изхвърлят от организма с помощта на лимфната система. По естествен начин тялото Ви се отървава от тях и мазнините изчезват завинаги!

Вече не е нужно да търпите тези нежелани натрупани мазнини по тялото си. Науката е намерила решение за тях! Velform® Contour Sonic - Вашият личен уред за неинвазивно оформяне на тялото, с който получавате отслабващ ефект като след хирургическа липосукция.

Множество изледвания и научни статии по цял свят са доказали, че технологията кавитация е безопасна и ефективна. Технологията за ултра кавитация на Contour Sonic действа отвътре навън, за да изтръгне мастните клетки и даде реални резултати. Мощните насочени вибрации предизвикват кавитация в мастните клетки и ги разбиват на мънички частички, така че да могат да бъдат изхвърлени от тялото Ви.

За разлика от скъпи кремове, които действат само на повърхността на кожата, Contour Sonic действа отвътре, където всъщност се намират мазнините като същевременно Ви дава възможност за пълен контрол над областта, върху която да се насочите и да премахнете мастните клетки. И така само за 10 минути на ден оформяте перфектна фигура. За разлика и от хирургическата липосукция, той не оставя никакви белези, петна и зачервявания.

Клинично тествано и доказано е, че той е напълно безвреден!

Свалете упорития корем, оформете бедрата и задните чати, стегнете ръцете. Contour Sonic намалява целулитните образувания, които всички ние толкова мразим и оставя кожата гладка, здрава и еластична. А кое е най-хубавото от всичко? Резултатите са видими, дълготраини и променят целия Ви живот.

Никога досега не е имало толкова просто, мощно, ефективно и лесно решение за отслабване и извайване на фигурата като Velform® Contour Sonic – Вашият личен неинвазивен уред за липусукция, с който имате шанса да започнете промяната веднага!

 

Ще ви информираме за стойността на доставката!

Свързани продукти

Електростимулиращ колан Abs&Core - снимка

Електростимулиращ колан Abs&Core

Електростимулиращ колан Abs&Core.

Цена: 109,00 89,00 лв.

Вибриращ колан Vibratone - снимка

Вибриращ колан Vibratone

Вибриращ колан, който ще стопи излишните килограми и...

Цена: 99,00 лв.

Tens Cups - cистема вендузи и електростимулиращи подложки  за масаж и тренировка - снимка

Tens Cups - cистема вендузи и електростимулиращи...

Домашна система вендузи за масаж и справяне с...

Цена: 39,90 лв.