Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 127 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Уред за запечатване Reseal N Save

Уред за херметическо запечатване на пликове!

Цена: 79,00 15,90 лв.

   
Уред за запечатване Reseal N Save - снимка 1    

Допълнителна информация

Омръзнало ли ви е приготвената храна да не е същата след като е престояла? Омръзнало ли ви е от различни видове пакети за съхраняване на храна, които в действителност не дават никакъв резултат?

Ако е така, не губете повече време и пари. Запечатайте пакета храна, не преяждайте и запазете добрия си външен вид.

Представяме ви Reseal N Save.

Работи с батерии и без излишни кабели, той запечатва и запазва всякакви храни – бисквити, кейкове, бонбони. Запечатвайте отворените спагети, запечатвайте всякакъв вид найлонови пакетчета и запазете околната среда по-чиста.

Предпазва и от ненужните мръсотии. Толкова е лесно. Просто отрязвате и поставяте на нагряващата се ивица. Това е всичко – херметически пакетирано и непромокаемо.

Забравете за пропускливите торбички и съдове. Едновременно с това спестете място в кухненския си шкаф. Не харчете излишни пари за пакети и тежки, неудобни машини за пакетиране.

Запечатайте и запазете вкуса на мариновано или нарязано месо, риба и зеленчуци. Запазете дори кучешката храна свежа.

Страхотен е за пътувания и лагери. Запазете скъпите и ценни вещи сухи. Вземете този уред за домашна употреба – за запечатване на вещите в работилницата, за семената за вашата градина... полезен е за всеки занаят. Толкова е удобен за запечатване на касетите за принтер във вашия офис или за важни документи.

Вие ще получите като подарък и металния сапун „Nokusai”. С него ще премахнете миризмата от скариди, чесън или лук от ръцете си. Само измийте ръцете и миризмата ще изчезне. Обадете се сега и получавате още един подарък – приспособлениe за отрязване.

 

Комплектът включва:

  • Reseal N Save;
  • приспособление за отрязване;
  • метален сапун Nokusai - премахва миризмата от скариди, чесън или лук от ръцете;

 

 

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.