Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Валяци за боядисване Paint Runner Pro

Paint Runner Pro (Пейнт Ранър Про) - комплект валяци за бързо, лесно и удобно боядисване, без мръсотия и бъркотия. Боядисвайте като професионалист за минимално време и усилия! 

Цена: 59,00 лв.

   
Валяци за боядисване Paint Runner Pro - снимка 1    

Допълнителна информация

Няма нищо по-релаксиращо от това да си лежите и да се възхищавате на стая, която самите сте редекорирали и боядисали. Но подобно нещо би Ви струвало много усилия и ядове. Боята винаги капе от валяка или четката. Когато не разполагате с най-добрият инструмент за тази работа, боядисването се превръща в мръсно, стресиращо действие.

Дойде времето да направим живота Ви по-лесен! Дойде времето да се запознаете с валяка за боядисване Paint Runner Pro (Пейнт Ранър Про). Paint Runner Pro Ви помага да боядисвате по-лесно, по-бързо и без мръсотия. Сега вече всеки може да боядисва като професионалист! Просто напълнете Paint Runner Pro с любимата си боя, сложете капачето и действайте!

Валяка за боядисване Paint Runner Pro (Пейнт Ранър Про) смесва и разпределя боята с прецизността на машина, равномерно и без усилие от Ваша страна. Повърхността от фини влъкна осигурява всеки път невероятен завършек за кратко време! Тавани и стени, които биха отнели часове, сега ще ви костват по-малко време с Paint Runner Pro.

По време на боядисването няма да капе никаква боя! Боята е в контейнера, а Вие просто го движите напред-назад за гладко и равномерно боядисване. Перфектни резултати всеки път без мръсотия и суматоха!

Друг важен аспект от боядисването са ръбове и довършителните линии. Трябва да боядисате около ключовете за осветление, контактите и прозорците. Затова имаме Paint Runner Pro Edger! Просто го напълнете с боя, затворте капака и боядисайте до самия ръб с увереност и прецизност, без да е необходимо облепяне! Платнената външна повърхност осигурява всеки път невероятен завършек!

За всички онези труднодостъпни места, в комплектът е включенo дълго приспособление за боядисване зад радиатори. Не трябва да сваляте радиатора, за да боядисате стената зад него. A с Paint Runner Pro Corner можете да достигнете до най-тесните ъгълчета. Всички аксесоари към Paint Runner Pro (Пейнт Ранър Про) притежават същата модерна технология за същият професионален завършек!

 

Комплектът за боядисване включва:

- невероятния валяк за боядисване Paint Runner Pro (Пейнт Ранър Про);

- удобен Paint Runner Pro съд за боя;

- Paint Runner Pro Еdger за ръбове;

- Paint Runner Pro Corner за боядисване зад радиатори и ъгли

- полезна кана за наливане и смесване.

Целият този комплект валяци ще Ви бъде напълно достатъчно, за да боядисвате като истински професионалист!

A почистването е толкова лесно. Просто ги поставете под течаща вода, докато от тях започне да тече чиста вода. Дойде време да декорирайте дома си бързо, лесно и без никаква мръсотия.

Дойде времето да си подарите професионални резултати постигнати за минимално време, балгодарение на Paint Runner Pro. Изберете боядисване за кратко време и без никаква суматоха! Изберете Paint Runner Pro!

Произведен в Индонезия.