Telestar.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Telestar, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.


За успешни покупки! ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
ОБАДЕТЕ СЕ НА 02/9 15 25
предлагаме ви 126 продукта
Количка Нямате добавени продукти

Заличител за драскотини Scratch Free + подарък прахосмукачка

-20%

Искате да премахнете драскотините по колата? Представяме ви Scratch Free - маркер за заличаване на драскотини!Само сега ще получите и практична турбо прахосмукачка за коли, подарък!

Цена: 69,00 55,20 лв.

   
Заличител за драскотини Scratch Free + подарък прахосмукачка - снимка 1    

Допълнителна информация

 

Искате да премахнете драскотините по колата? Писнало ви е да харчите цяло състояние за поправянето им? Сбогувайте се с всичко това.

Представяме ви Scratch Free – революционно откритие от САЩ, което бързо, ефективно и без мръсотия заличава драскотини и леки ожулвания.

Сега вече можете да заличите драскотини навсякъде: на предния капак, на вратите, калниците, по страничните части, по страничното огледало, покрива, капака на багажника.

Scratch Free е изключително лесен за употреба. Просто минавате по дължината на драскотината и неговото действие, на базата на смола, я запълва и заличава. Вашата кола ще изглежда като нова, благодарение на Scratch Free.

Може да се използва за всички цветове, за всякакви модели, дори за металик. Невероятен е! Единствено трябва да нанесете Scratch Free по дължината на драскотината, да изчакате да изсъхне и това е всичко. Вашият автомобил ще бъде отново като нов.

Можете да го използвате за поддръжка на мотоциклета без ожулвания и грозни драскотини. Забравете за харченето на стотици левове за поправяне на целия автомобил, само, за да заличите няколко надрасквания и ожулвания. Сега вече можете да ги поправите сами за няколко секунди със Scratch Free.

Scratch Free е нова технология с мек писец, който се приспособява към всякакъв вид повърхности.

Само сега в комплекта е включена и практична турбо прахосмукачка създадена специално коли. Тя притежава букса, с която можете да я включите в запалката на автомобила и специално приспособление за достигане на всички ъгълчета. Подобна висококачествена прахосмукачка би ви струвала доста пари. Но сега имате възможността да я получите напълно безплатно!

Комплектът включва:

  •  2 броя маркери ScratchFree (произведени в САЩ)
  •  1 брой защитен спрей Car Rеstorer (произведен в Европа)
  •  1 турбо прахосмукачка за автомобил

 

Може да видите този продукт, както да разгледате и други наши продукти, в магазина ни на адрес: София, бул. Христо Ботев №21.