Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Ab Sculptor - фитнес уред

Кат. номер: ZD0001101

Regular Price: 109,00 лв.

Special Price 39,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Ab Sculptor - революционно новия начин за извайване на оформено, стегнато , перфектно тяло!

С упражненията с Ab Sculptor подравнявате гръбначния стълб, а уникалните ластици за съпротивление осигуряват тренировка с тройно действие – работите върху корема, гърба и ръцете!

 Тренировка 3 в 1 – само за половината време!

Ab Sculptor е лек и преносим, може да се плъзга под леглото или дивана. Ab Sculptor се предлага сглобен и не изисква електричество или батерии, което означава, че можете да го носите навсякъде, независимо дали отивате на почивка или посещавате семейство.

 • Лек и компактен
 • Без кабели, батерии или електричество
 • Звуков сигнал, индикиращ правилно изпълнение на упражнението
 • Допълнителни ластици за съпротивление- за по ефективна и цялостна тренировка
 • Подходящ за всеки дом
 • Предлага се сглобен и готов за тренировка!

Освен всички останали предимства, с Ab Sculptor получавате  ПОДАРЪК - 6-седмичен хранителен режим, специално разработен за мъже и за жени + 3-минутни тренировки за напреднали от Phil Tyne!

Оформете тялото си с помощта на собствено си тегло, без да натоварвате ставите, гърба и коленете!

Упражнения, които можете да правите с Ab Sculptor:

 • Крънч коремни преси
 • Трицепсово разгъване
 • Комбинирани упражнения
 • Преса за гърди
 • Преса за рамо
 • „Пек флай“ (флай преса)
 • Кросоувър
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: