Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Acti Builders 170 части - конструктор

Кат. номер: SH000784

19,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Конструкторът Acti Builders е не само забавен подарък, но и образователен, стимулирайки детската креативност и други ключови умения, докато се веселят.

Формулата на забавлението!

Частите на Acti Builders са забавната формула, която ще ви позволи да изградите много повече, отколкото можете да си представите, по прост и интуитивен начин.

Включете се в забавление с вашите деца и оставете въображението ви да се разгърне!

Acti Builders насърчава креативността.

Децата създават нови конструкции, форми и фигури, единствено чрез своето въображение и креативност. За да направите най-невероятните творения с Acti Builders, просто трябва да сглобите блокчетата, комбинирайки ги едно върху друго, по диагонал или както пожелаете!

Гигантският основен комплект Acti Builders включва 170 сгъваеми, мобилни и гъвкави части. Те издържат дълго време и са лесни за използване, но преди всичко правят играта приятна и забавна за цялото семейство.

Acti Builders:

  • Напълно гъвкав
  • Развива креативността
  • Отделя детето от мобилни устройства
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: