Acti Builders 730 pcs - детски конструктор 730 части

В наличност
SKU
SH000783
39,90 лв. 69,90 лв.
(-42%)
37,91 лв. Goldstar Club
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

-42%

Конструкторът Acti Builders е не само забавен подарък, но и образователен, стимулирайки детската креативност и други ключови умения, докато се веселят.

Формулата на забавлението!

Частите на Acti Builders са забавната формула, която ще ви позволи да изградите много повече, отколкото можете да си представите, по прост и интуитивен начин.

Включете се в забавлението с вашите деца и оставете въображението ви да се разгърне! А сега с още по-големия конструктор Acti Builders.

Acti Builders насърчава креативността.

Децата създават нови конструкции, форми и фигури, единствено чрез своето въображение и креативност. За да направите най-невероятните творения с Acti Builders, просто трябва да сглобите блокчетата, комбинирайки ги едно върху друго, по диагонал или както пожелаете!

Гигантският комплект Acti Builders включва 730 сгъваеми, мобилни и гъвкави части. Те издържат дълго време и са лесни за използване, но преди всичко правят играта приятна и забавна за цялото семейство.

Acti Builders:

  • Напълно гъвкав
  • Развива креативността
  • Отделя детето от мобилни устройства
Напишете вашето мнение
Оценете: Acti Builders 730 pcs - детски конструктор 730 части

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.

Може да харесате също