Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Active Posture - коригиращ колан

Кат. номер: Z000106

49,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Предотвратете куп сериозни проблеми, болки и скованост за в бъдеще. Направете важна крачка за Вашето здраве и благоденствие!

Болките в гърба и мускулите Ви пречат да живеете живота си и да му се насладите? Прекарвате много време изправени, пренасяйки тежки предмети, в автомобила си, пред компютъра и изглежда нищо не може да облекчи болката? 

Представяме Ви Active Posture "интелигентният" колан с раменни каишки, който моментално ще сложи край на болките в гърба и ставите! Това е най-естествената ефективна система за премахване на болките в долната, средна и горна част на гърба.

Разработен посредством най-напредналите технологии, той коригира стойката, изправя прешлените, подравнява целия гръбначен стълб и минимизира излишните изкривявания до такава степен, че Вие сте изправени перфектно и изглеждате по-високи, стройни и слаби!

Защо е добре за всички нас да имаме правилна стойка?

Просто защото, ако я нямаме и не обръщаме внимание на стойката си, рискуваме да предизвикаме по-големи проблеми и дори инвалидизиращи наранявания за в бъдеще. Затова от медицинска гледна точка, превенцията в тази посока е от съществено значение.  Най-големият проблем на съвременото ни общество е лошата стойка, която имаме, породена от заседнал начин на живот, дълго стоене пред компютър или телевизор. Тези фактори предизвикват истински хаос в човешката стойка.

Кои са най-сериозните последици от неправилната стойка?

Освен типичните болки в долната, средна и висока част на гърба, също така и силно напрежение в мускулите, хронични болки, спазми, колики, главоболие, болки във врата, скованост, лоша циркулация, стягане в областта на стомаха, ишиас и болки в кръста. Всички тези сериозни проблеми се появяват най-вече защото продължаваме с лошата стойка и не обръщаме внимание на това. Може да не го осъзнаваме, но през цялото ни ежедневие и дейности, които извършваме, ние започваме да заемаме лоша стойка отново и отново, почти постоянно. Докато гладим, бършем пода, готвим, прахосмукираме, шофираме, работим пред компютъра... дори докато спим отново имаме неправилна поза и се изкривяваме. Нашият гръбнак е съставен от гръбначни прешлени. Всяка извивка си има специфична позиция. Проблем се появява когато извивките са прекомерни. И точно тогава се появяват болките в долната част на гърба и шията.  

Kак да се справим с този проблем - болките в гърба и шията?

С постоянно поддържане на добра стойка. И за това ще ни помогне Activ Posture, да постигнем добра стойка без усилия. Изкрияването ще се изглади и всички стави, които покриват прешлените ни ще се пренастроят по правилния начин… и ние ще започнем да се чувстваме много, много по-добре. Осигурявайки си добра стойка, напълно елиминираме болките в гърба, намаляваме напрежението в гърба и всичко това спомага за предотвратяване увреждане на гръбначния стълб. В резултат на добрата стойка, ние се чувстаме по-живи, по-енергични. Добрата стойка кара хората да се чувстват по-различно. Невероятно е и какво прави с телата ни магнитотерапията, вградена в Activ Posture.

Какво точно е магнeтотерапията?

Ергономичният му дизайн е базиран върху магнетотерапията и включва 12 стратегически позиционирани магнита, които подобряват притока на кръв в тези зони и въздействат благоприятно на здравето ни. Коланът с презрамки Active Posture използва магниторерапия – терапия чрез въздействие на магнити, които освобождават енергия с високо благоприятно въздействие върху човешкия организъм:

 • Релаксиращ ефект върху мускулите. Той въздейства върху схванатите мускули, отпуска ги и изправя ставите, като ги освобождава от напрежението. След като напрежението отшуми, се подобрява и кръвообръщението.
 • Обезболяващ ефект. Тъканта на отпуснатия мускул изправя съседната тъкан и следователно пресечната точка на болката стихва и възпалението в областта намалява;
 • Укрепващ ефект - магнитните полета могат да предизвикат задържане на калций към костите, повишавайки рехабилитиращия ефект.

 

Active Posture облекчава:

 • чувството на тежест в ежедневието;
 • напрежението в мускулите;
 • хроничната болка;
 • спазми & крампи;
 • болки във врата & скованост;
 • подобрява лошата циркулация;
 • болки в стомаха;
 • предотвратява сколиоза & ишиас;
 • болки в кръста.

Active Posture е лек, удобен и практически незабележим, материята му е дишаща, унисекс е и може да се пере в пералня. Той изцяло подобрява стойката и слага край на болките в областта на гърба и за още по-голямо удобство, вече се предлага в 2 размера S и L.

Характеристики:

 • унисекс
 • подходящ за пране в пералня
 • 70% дишащ неопрен + 30% полиестер

Active Posture се предлага в 2 размера:

 • S/M - за талия до 90см.
 • L/XL - за талия от 90см. до 120 см.
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: