Acuband - лента за облекчаване на болки

В наличност
SKU
Z000107
19,90 лв.
17,91 лв. Goldstar Club
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

Кажете край на досадното главоболие и неприятното напрежение във врата и главата!

Кажете край на лекарствата и ненужното натоварване на организма!

Решението се крие в нашата уникална лента AcuBand!

ФАКТ:

Световната Здравна организация споделя, че почти половината от населението на средна възраст преживява поне едно болезнено главоболие всяка година, а 4% изпитват 15 на месец!

Видове главоболия:

Точно както болка във всяка друга част на тялото, главоболие алармира, че нещо не е наред. Имайки предвид това, има класифицирани повече от 150 различни типа главоболие според причината за тяхната поява. Някои от най-често срещаните включват:

  • Напрежение - най-често срещаният тип главоболие. 90 % от населението в даден момент от живота си изпитват напрежение, което често е в резултат на стрес, липса на сън, безпокойство, глад, прекомерно използване на мускулите на врата и дори ниски нива на желязо. Болката обикновено е лека до умерена и се намира отпред, отгоре или отстрани на главата. Може да бъде придружена и от мускулни болки;
  • Мигрена - дълготрайно (3-4 часа на ден) главоболие, което може да се появи в резултат от чувствителност към светлина, шум или миризми, гадене или повръщане, загуба на апетит или разстроен стомах;
  • Болки в синусите - Те се появяват, когато синусите се възпаляват, което води до дълбока, постоянна болка в скулите, носа и / или челото;
  • Усещане за стягане - Често е резултат от носенето на шапки, които са прекалено стегнати, което води до умерен, постоянен натиск и усещане като в менгеме.

Ефективното лечение зависи от причината за главоболието Ви, затова е важно да се консултирате с Вашият лекар. След като разговарят с Вас и проведат някои тестове, те ще могат да препоръчат опции въз основа на конкретната ви диагноза.

Ние ви предлагаме лесно и безопасно, в домашни условия да намалите Вашата болка и то само с нашата лента за глава AcuBand!

Какво представлява AcuBand?

Посредством поддържане на мускулите на шията и осигуряване на леко притискане на две различни точки на въздействие,AcuBand обещава безопасно и ефективно облекчение на главоболието - незабавно и без лекарства.

Начин на употреба:

Аcuband използва същите принципи като акупунктурата, а именно въздейства върху точно определени точки. Нашето тяло се състои от специални енергийни канали или меридиани, по които са разположение биологически активни точки. По време на акупунктурата се въздейства на точно тези точки чрез леко притискане.

 Щом усетите главоболие или напрежение, просто увивате около главата си Acuband и регулирате ремъците.

За Вас остава просто да се отпуснете и да се насладите на приятното облекчение, което ще ви донесе AcuBand!

Производителите споделят, че AcuBand е клинично тестват и доказано ефективен, а 86,6% от потребителите използвали AcuBand споделят, че усещат облекчение за по-малко от две минути!

Напишете вашето мнение
Оценете: Acuband - лента за облекчаване на болки

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.