Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Acuband - лента за облекчаване на болки

Кат. номер: Z000107

19,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Кажете край на досадното главоболие и неприятното напрежение във врата и главата!

Кажете край на лекарствата и ненужното натоварване на организма!

Решението се крие в нашата уникална лента AcuBand!

ФАКТ:

Световната Здравна организация споделя, че почти половината от населението на средна възраст преживява поне едно болезнено главоболие всяка година, а 4% изпитват 15 на месец!

Видове главоболия:

Точно както болка във всяка друга част на тялото, главоболие алармира, че нещо не е наред. Имайки предвид това, има класифицирани повече от 150 различни типа главоболие според причината за тяхната поява. Някои от най-често срещаните включват:

  • Напрежение - най-често срещаният тип главоболие. 90 % от населението в даден момент от живота си изпитват напрежение, което често е в резултат на стрес, липса на сън, безпокойство, глад, прекомерно използване на мускулите на врата и дори ниски нива на желязо. Болката обикновено е лека до умерена и се намира отпред, отгоре или отстрани на главата. Може да бъде придружена и от мускулни болки;
  • Мигрена - дълготрайно (3-4 часа на ден) главоболие, което може да се появи в резултат от чувствителност към светлина, шум или миризми, гадене или повръщане, загуба на апетит или разстроен стомах;
  • Болки в синусите - Те се появяват, когато синусите се възпаляват, което води до дълбока, постоянна болка в скулите, носа и / или челото;
  • Усещане за стягане - Често е резултат от носенето на шапки, които са прекалено стегнати, което води до умерен, постоянен натиск и усещане като в менгеме.

Ефективното лечение зависи от причината за главоболието Ви, затова е важно да се консултирате с Вашият лекар. След като разговарят с Вас и проведат някои тестове, те ще могат да препоръчат опции въз основа на конкретната ви диагноза.

Ние ви предлагаме лесно и безопасно, в домашни условия да намалите Вашата болка и то само с нашата лента за глава AcuBand!

Какво представлява AcuBand?

Посредством поддържане на мускулите на шията и осигуряване на леко притискане на две различни точки на въздействие,AcuBand обещава безопасно и ефективно облекчение на главоболието - незабавно и без лекарства.

Начин на употреба:

Аcuband използва същите принципи като акупунктурата, а именно въздейства върху точно определени точки. Нашето тяло се състои от специални енергийни канали или меридиани, по които са разположение биологически активни точки. По време на акупунктурата се въздейства на точно тези точки чрез леко притискане.

 Щом усетите главоболие или напрежение, просто увивате около главата си Acuband и регулирате ремъците.

За Вас остава просто да се отпуснете и да се насладите на приятното облекчение, което ще ви донесе AcuBand!

Производителите споделят, че AcuBand е клинично тестват и доказано ефективен, а 86,6% от потребителите използвали AcuBand споделят, че усещат облекчение за по-малко от две минути!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: