Adler Bathroom Mirror - козметично огледало с LED осветление

В наличност
SKU
KK0002130
49,90 лв.
44,91 лв. Goldstar Club
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

Ново

Осигурете си идеалната светлина за грим, бръснене или оформяне на вежди! Прецизност до съвършенство!

Практичното LED огледало Adler е идеалният помощник за прецизно бръснене и перфектен грим, благодарение на LED подсветка и 5x увеличение. Огледалото се монтира без нито един винт, без използване на бормашина, лесно се монтира и демонтира, за да го вземете например на път.

  • Увеличава образа до 5 пъти
  • LED подсветка с 2 степени на осветяване
  • Лесен монтаж и демонтаж
  • Вградена вендуза за закрепване – надеждно и чисто
  • Механизъм за блокиране- за безопасно и сигурно монтиране и употреба
  • Подходящо за монтаж върху плочки, стъкло, керамика, мрамор и др.
  • Леснодостъпен превключвател на захранването

Лесно закрепване

Практичната употреба на огледалото ще бъде оценена както от жените, така и от мъжете. Определено може да помогне при ежедневно бръснене или грим. Важното за всички, които не желаят да унищожат повърхността на банята, огледалото се монтира без болтове, без да е необходимо да се използва бормашина или други електрически уреди. Снабден е със вакуумна вендуза, която държи огледалото на място. Всичко, което трябва да направите, е да почистите повърхността, върху която искате да монтирате огледалото, от прах и мазнини. Вендузата работи се монтира успешно върху плочки, стъкло, керамика, мрамор и повечето други плоски повърхности. Натиснете го плътно към повърхността, внимателно завъртете основата на вендузата по посока на часовниковата стрелка, докато чуете щракване и завъртете огледалото до желаната позиция. Благодарение на системата за блокиране остава на всяка повърхност. Това е идеалното решение за всички, които нямат място за голямо огледало за баня!

Повече от огледало- 5x увеличение

Благодарение на петкратното увеличение и LED светлините, може да се използва както за професионален грим, така и за козметични процедури. Превключвателят, разположен на лесно достъпно място, може да регулира светлината или да я изключи напълно. С едно натискане - избирате най-ярката светлина, с повторно натискане - светлината ще отслабне, а с натискане на ключа трети път - изключвате светлината напълно. Свалянето на огледалото също не изисква специални инструменти. Достатъчно е да дръпнете вендузата, докато придържате огледалото, за да не падне. Изключително удобна функция, когато искате да вземете огледалото със себе си на път!

 

Технически характеристики:

Захранване: 3 х 1.5 V,тип АА батерии

LED подсветка

 

Напишете вашето мнение
Оценете: Adler Bathroom Mirror - козметично огледало с LED осветление

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.

Може да харесате също