Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Alcachofa De Laon with Glucomannan - екстракт от артишок и глюкоманан

Кат. номер: Z000110

39,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

ALCACHOFA DE LAON с Глюкоманан e натурална микс напитка, която прави поддържането на нормално тегло лесно и достъпно. Тази напитка буквално трансформира тела чрез овладяване на силата на природата.

Ако постоянно се борите със строги и изтощителни диети или трудни за изпълнение тренировъчни програми и въпреки всичко не сте получили или запазили очаквания ефект, тогава ALCACHOFA DE LAON с Глюкоманан е Вашият продукт.

Как се е появила?

Може би сте чували за ALCACHOFA DE LAON e една от най-успешните напитка за отслабване, помогнала на хиляди хора да премахнат излишните килограми и да се сдобият с изваяна фигура, каквато винаги са желали и да подобрят качеството си на живот.

Сега, познатата ни ALCACHOFA DE LAON формула е нова, усъвършенствана и подобрена под формата на супер-удобна микс напитка, която можете да приемете навсякъде. Тя отново притежава ексклузивните въъзможности да предотвратява задържането на течности и да увеличава способността на тялото за изгаряне на мазнини. Но сега съдържа и изключителните естествени фибри Глюкоманан, съставка за ефективно поддържане на нормално тегло, приета от Европейските органи по безопасност на храните.

Какво е Глюкоманан?

Глюкоманан е изцяло натурална диетична фибра, получена от корена на коняк. Когато се смеси с вода, тази фибра постепенно се разширява в стомаха, което ви кара да се чувствате сити по-бързо и така да ядете по-малко и да отслабвате.

В няколко ралични клинични опита, Глюкоманан е отбелязал забележително намаляване теглото на участниците.

Алкачофа Де Лаон с Глюкоманан е единствената по рода си изцяло натурална инстантна микс напитка, съдържаща мощтни съставки, които в комбинация създават тройно-действащ отслабващ процес в тялото Ви. И така Вие ще се отървете от излишните килограми бързо и лесно!

Премахнете тези излишни килограми и сантиметри, които Ви притесняват за по-малко от 20 дена.

Как действа?

Когато отпиете от ALCACHOFA DE LAON с Глюкоманан, неговата мощна формула за поддържане на нормално телесно тегло създава реакция в тялото Ви, благодарение на която Вие ядете по-малко и премахвате излишните килограми по напълно естествен начин. А и усещането за Вас е напълно естествено   създава се чувство за ситост и Вие просто не сте гладни. Пиете го преди хранене и последващият ефект е сваляне на излишното тегло, вталяване и най-важното - започвате да се чувствате страхотно. Без непосилни диети и упражнения!

ALCACHOFA DE LAON с Глюкоманан съдържа мощтни съставки, които в комбинация създават тройно-действащ отслабващ процес в тялото Ви. И така Вие ще се отървете от излишните килограми бързо и лесно!

Всички заслужаваме да изглеждаме добре, нали?! Поемете контрол над излишните килограми сега, с новата усъвършенствана формула на ALCACHOFA DE LAON с Глюкоманан, която ще Ви помогне да се чувствате сити и да отслабнете без изтощителни и трудни за изпълнение диети.

Дозировка: Приемайте преди всяко хранене, до 3 пакетчета дневно

Нетно тегло: 150гр. ( 30бр х 5гр.)

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: