Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Aroma Diffuser Essencio - арома дифузер

Кат. номер: ZD0001260

59,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Аромат, свежест и чист въздух!

Essencio разпръсква аромата в стаята благодарение на ултразвукова технология. Този малък компаньон е подходящ за използване в комбинация с естествени етерични масла. Ароматизираната пара овлажнява въздуха и разпръсква приятен аромат в стаята. Просто изберете любимия си аромат. Допринася за по -добро качество на въздуха в помещението, като помага за облекчаване на запушените дихателни пътища.

  • Обхваща периметър от 10 м2
  • Ултразвукова технология на разпръскване
  • Освежава и ароматизира въздуха в помещението
  • Допринася за по- добро качество на въздуха
  • Спомага за облекчаване на дишането
  • Може да работи до 4 часа непрекъснато
  • Автоматично изключване след изпразване на резервоара
  • Тих режим на работа
  • Използва се в комбинация с естествени етерични масла
  • Смяна на цветните светлини за приятна и релаксираща атмосфера

 

Функционалност

Ароматният дифузер Essencio от 50 ml е предназначен за помещения с големина до 10 м2. Може да остане включен до 4 часа с едно пълнене на резервоара. Захранва се с предоставен USB кабел.

 

Технически характеристики:

LED светлини: Да

Захранване: USB кабел

Проектиран за помещения до 10 м2

Вместимост на контейнера: 50 мл

До 4 часа непрекъсната работа

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: