Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Back Rest Kneeling Seat - предпазител за колене

Кат. номер: SH000708

Regular Price: 109,00 лв.

Special Price 49,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Когато коленичите, цялото ви телесно тегло е фокусирано върху коленете и долната част на гърба.

Независимо дали става дума за градинарство, почистване, ремонт, боядисване или други проекти, да стоиш коленичил е болезнено и може да доведе до травми. Единственото нещо, което е по-лошо от това да коленичиш, е изправянето след това.

Back Rest Kneeling Seat е първият уред, който ви позволява да работите в пълен комфорт, докато сте на колене!

Back Rest Kneeling Seat е изключително лек, гъвкав и удобен за носене, така че можете да го държите на краката си, докато работите около къщата или двора.

В момента, в който коленичите, вграденият стол автоматично е в идеалното положение да поддържа гърба, а супер меките подложки за коленете осигуряват комфорт и стабилност по време на работа.

Облекчете натиска върху цялата долна част на тялото и ставите.

  • Ще се почувствате по-добре незабавно и ще предпазите тялото си от дълготрайни наранявания на гърба, кръста, коленете, глезените и ставите по време на работа.
  • Само си представете всички тези проекти около дома ви, които сте отлагали.
  • Сега можете да свършите всичко по-бързо, по-лесно и без болка!
  • Настанете се удобно, за да сте по-продуктивни и по-стабилни, докато работите!

Back Rest Kneeling Seat е най-доброто решение за работа в коленичило положение, без болка, удобно и без да се натоварват коленете и гърба.

С Back Rest Kneeling Seat работите по-комфортно докато коленичите, защото:

  • Намалява умората;
  • Облекчава натиска върху коляното;
  • Подобрява стабилността;
  • Намалява шанса от травма.

С Back Rest Kneeling Seat можете просто да седнете и да работите в пълен комфорт!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: