Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Beaute Brush - комбинирана четка за грим

Кат. номер: KK000123

Regular Price: 19,90 лв.

Special Price 7,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Многофункционална четка Beaute Brush, която съчетава в себе си не 1, не 2, а над 10 четки

Дами, знаем колко е трудно да се съберат всичките разкрасителни аксесоари в малка чантичка, дори и всички да смятат, че дамската чанта няма дъно!

Искате ли да съчетаете всичките си четки за грим и то само в една малка и практична четка? Сигурни сме, че отговорът е категорично ДА!

Представяме ви уникалната многофункционална четка Beaute Brush, която ще съчетае в себе си не 1, не 2, а над 10 четки.

С Beaute Brush Вие лесно коригирате грима си, когато сте в офиса, на парти или дори когато ви предстои много важна среща.

Beaute Brush е уникален уред, съчетаващ в себе си:

  • Голяма четка - подходяща за пудра, руж, хайлайтър и всякакъв друг вид прахообразни продукти;
  • Голяма четка за сенки - подходяща за нанасяне на сенки върху клепачите;
  • Малка четка за сенки - за по-прецизно нанасяне на сенки в зоната под очите;
  • Плоска четка идеална за оформяне на веждите, очната линия и дори устните.

Стилната визия на четката Ви няма да остане незабелязана и определено ще сте с една Beaute "тайна" по-напред от Вашите приятелки.

Оставете на нас да ви осигурим уникална, мултифункционална четка.

Гарантираме Ви, че дори и в най-напрегнатата ситуация  ще имате нужният аксесоар, с който да освежите грима си!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: