Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

BerlingerHaus BH6006 Metalic Line Flip Frypan - флип тиган 26 см

Кат. номер: ZD0001011

69,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Изработен от алуминий с тройно мраморно покритие, за по-здравословно готвене с по-малко мазнина и турбо индукционно дъно (подходящо за всички печки), спестявате до 35% енергия, като готвите за по-малко време.

Ергономичната и ненагряваща се дръжка ще направи тигана още по-лесен за използване.

Специалната му форма ще ви помогне при готвенето, така че да можете да разклащате храната по-лесно.

 

Характеристики на продукта:

  • Устойчива алуминиева конструкция
  • Тройно мраморно покритие
  • Ненагряваща се ергономична дръжка
  • Подходящ за съдомиялна машина
  • Турбоиндукционно дъно: Подходяща за следните видове котлони: електрически, керамични, газови, индукционни
  • Екологично - Икономия на енергия 35%

 

Диаметър: 26 см

Вместимост: 2.8 л

Материал: алуминиева сплав, мрамор

Цвят: сив, металик

Moonlight Edition

Код на продукта: ZD0001011

 

Полезно да се знае:

  • След готвене оставете съдовете да се охладят на стайна температура. Не се препоръчва да ги охлаждате, като наливате студена вода в горещия съд.
  • Почиствайте съдовете с мек почистващ препарат и топла вода. Можете да почиствате съдовете в съдомиялна машина.
  • Не използвайте твърди гъби и остри метални домакински прибори, като ножове, вилици и други, по вътрешната страна на съдовете.

 

За Berlinger Haus

Berlinger Haus произвежда специализирани, ръчно изработени, уникални и иновативни продукти, произведени от най-модерните и най-висококачествени материали. Oсновната цел е създаването на революционни продукти в съответствие с най-новите разработки и тенденции в домакинските изделия.

100% качество, дизайн, иновация и потребителско удовлетворение

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: