Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

BerlingerHaus BH7042 Burgundy Cookware Set 6 pcs - комплект за готвене

Кат. номер: ZD0001409

200,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Комплект съдове за готвене от 6 части

Характеристики:

  • 3-слойно незалепващо мраморно покритие
  • Ергономични дръжки с меко докосване
  • Капак от T- стъкло дръжка и обков  от неръждаема стомана (18/10 s/s)
  • Турбо индукционна основа
  • Елегантен дизайн
  • Екологични
  • Без PFOA (Перфлуорооктанова киселина), олово и кадмий
  • Подходящи за всички видове котлони, включително индукционни котлони.

Материал: дебелостенен кован алуминий; прибори: термоустойчив полиамид

Цвят: бордо

Код на продукта: BH7042

Колекция: Metallic Burgundy Line

 

Комплектът включва:

1 х Тиган:

Диаметър: 24 см

Височина: 4,8 см

Вместимост: 1,7L

 

1 х Тенджера с капак:

Диаметър: 24 см

Височина: 11,8 см

Вместимост: 4,1L

 

1 х Черпак

1 х Решетъчна лъжица

1 х Пластмасов капак за съхранение

Инструкции за поддръжка преди първата употреба:

*Съвети:

След като премахнете всички етикети, внимателно измийте и изплакнете съдовете за готвене с мек препарат и вода. След това подсушете съдовете с мека кърпа. Обработете покритието с малко растително масло и избършете остатъка. Тази процедура запазва ефективността на незалепващото покритие.

След готвене оставете съдовете да се охладят до стайна температура. Не се опитвайте да се охладите, като наливате студена вода в съдовете за готвене.

Използвайте мек почистващ препарат и мека гъба за почистване. Не използвайте абразивни почистващи препарати. Продуктът е подходящ за миене в съдомиялна машина.

Не използвайте телчета за почистване или метални прибори за готвене, за да предотвратите повреда на незалепващото покритие.

 

За Berlinger Haus

Berlinger Haus произвежда специализирани, ръчно изработени, уникални и иновативни продукти, произведени от най-модерните и най-висококачествени материали. Oсновната цел е създаването на революционни продукти в съответствие с най-новите разработки и тенденции в домакинските изделия.

100% качество, дизайн, иновация и потребителско удовлетворение

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: