Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

BerlingerHaus BH9153 Electric coffee grinder - кафемелачка

Кат. номер: ZD0001247

49,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Електрическата кафемелачка Berlinger Haus съчетава елегантност с трайна и качествена конструкция. Купата и остриетата са изработени от неръждаема стомана, осигуряваща отлично рязане и продължителна употреба. Корпусът на устройството е противоплъзгащ и гарантира здраво захващане.

Може да се изпозлва за смилане на различни подправки, като черен пипер, карамфил, ленено семе, чиа, киноа и др.

  • Стилен и елегантен дизайн
  • Противоплъзгаща основа
  • Подходяща за различни подправки
  • Защитен капак за безопасна работа (уредът не работи без капак)

Характеристики:

Вместимост: 50гр

Острие и съд от неръждаема стомана

Противоплъзгаща основа

Мощност: 150W

Захранване: 220-240V / 50Hz

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: