Bi Pedaler - уред за раздвижване

В наличност
SKU
Z000124
129,00 лв. 159,00 лв.
(-18%)
122,55 лв. Goldstar Club
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

-18%

Bi-Pedaler® - лесен и достъпен начин за раздвижване на цялото тяло в уюта на дома!

Болките и схващанията са най-лошата част, следствие от напредването на възрастта! Да се справим с тях не е лесно! Медикаментите са времено решение, но на следващия ден отново се събуждате схванати и с болки. И колкото по-дълго отлгате и не предприемате мерки, толкова по-лошо става.

Какво е Bi-Pedaler®?

Bi-Pedaler® - лесен и достъпен начин за раздвижване на цялото тяло, за по-здравословен, по-щастлив и по-дълъг живот, всичко това в уюта на дома Ви.

Това е уникално двойно действащо колело, което Ви позволява да тренирате ръцете и краката едновремено, докато седите на любимия си стол или диван.

  • тренирате в уюта на дома
  • подходящ за хора от всяка възраст
  • раздвижва ръцете и краката едновременно
  • компактен размер, удобен за пренасяне и съхранение
  • регулируема височина
  • възможност за настройка на степента на натовареност

 

Как се използва Bi-Pedaler®?

Bi-Pedaler® е лесен за употреба уред, който спомага за поддържане на физическата активност в уюта на собствения Ви дом. Това е наистина важно,за да бъде тялото Ви здраво и освободено от неприятните болки и схващания! Bi-Pedaler® се наглася лесно на най-удобната за Вас височина или сила на съпротивлението, съобразени с Вашето желание за вид тренировка.

За кого е презназначен?

Ако сте от хората, които се двуумят дали да тренират, заради ограничена подвижност, трудно поддържане на баланса или просто се стрхувате, тъй като не сте тренирали с години ... тогава Bi-Pedaler® е точно за Вас. Плавните движения, които извършвате с ръцете и краката предоставят напълно безопасна тренировка, както за начинаещи така и за напреднали. Bi-Pedaler® е идеален за подобряване на фигурата- поставя ви в правилната стойка, докато движите едновремено горната и долната част на тялото. А със здраво тяло ще Ви бъде по-лесно да извършвате всякаква физическа дейност.

Идеален е за хора с:

  • наднормено тегло,
  • хора страдащи от артрит,
  • изпитващи болка и схващания 
  • дори за хора, които просто не могат да се движат така, както преди.

Дори ако сте начинаещи и не сте правили упражнения от години, можете да използвате Bi-Pedaler® толкова лесно и много по-приятно и неизморително от други тренировки. Подходящ е за хора, претърпели операивна намеса и нуждаещи се от раздвижване и тренировка.

Какви са резултатите от употреата на Bi-Pedaler®?

Съвсем скоро ще започнете да се чувствате по-добре, по-енергични и отново ще се наслаждавате на активния начин на живот!

Ще стимулирате кръвообръщението, ще повишите цялостната си подвижност и ще се чувствате здрави и полезни. Bi-Pedaler® е уред, който натоварва ръцете и краката едновременно, също така стяга корема и изправя стойката. Правилната стойка е изключителна важна за това да бъдем здрави. Повечето столове ни карат да стоим в неправилна, дори вредна за тялото ни позиция. Bi-Pedaler® Ви придържа изправени, помагайки да стегнете тялото и да подобрите стойката си! Не забравяйте, че може да стимулирате всички мускули и стави, което ще ви направи по жизнени и силни. Хора по цял свят го използват и са започнали да се чувстват по-млади, по-енергични и жизнени. Bi-Pedaler® може да направи същото и за Вас!

Много скоро отново ще можете да изкачвате стълби, да се разхождате сред природата и да играете с внуците си. Дори неща, малки неща, които някога са ви затруднявали, като носене на чантата с покупките или взимането на очилата, ще бъдат отново лесни за извършване.

+ ПОДАРЪК - МАГНИТНА ГРИВНА за намаляване на напрежението и стреса

 

Напишете вашето мнение
Оценете: Bi Pedaler - уред за раздвижване

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.

Може да харесате също