Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Blaumann BH1134 Granit Collection - тава със силиконова дръжка

Кат. номер: ZD000737

29,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Няма нищо по вкусно и апетитно от мириса на прясно изпечен домашен сладкиш!

Тавичката на Berlinger Haus ще помогне при създаването на поредното кулинарно изкушение. Подходяща за печене на хляб, козунак, кейкове и всякакви сладки вкусотийки. Благодарение на 3-слойното мраморно покритие притесненията, че кексът може да залепне напълно отпадат. А силиконовите дръжки улесняват и предотвратяват изгаряния по кожата.

Тавичката се характеризира с:

  • 3-слойно мраморно незалепващо покритие;
  • Подходяща за температура до 220°C;
  • Подходяща за съдомиялна машина;
  • Екосъобразна: без съдържание на Олово, Кадмий и PFOA;
  • С подвижни силиконови дръжки.

Размер: 29,5 х 15 х 5,7 cm

Материал: въглеродна стомана

Цвят: черен

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: