Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Blaumann BH1432 Bronze Collection - тава за печене с капак

Кат. номер: ZD000744

(1 отзива)
34,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Желаеш да разшириш готварския си комплект с нещо традиционно, но същевременно модерно и практично?

С тавичка за печене с капак от Berlinger Haus можеш да си го позволиш.

Лазанята повече няма да залепва с трислойното мраморно покритие. Въглеродната стомана, от която е направена тавичката, няма да се напука или деформира. Лазанята повече няма да залепва с трислойното мраморно покритие. Въглеродната стомана, от която е направена тавичката, няма да се напука или деформира. Благодарение на пластмасовия капак ще съхраните вашите торти без да изсъхват.

Полезно да се знае:

- След готвене оставете тигана да се охлади на стайна температура. Не се препоръчва да го охлаждате, като наливате студена вода в горещия съд.

- Измивайте с мек почистващ препарат и топла вода. Можете да измивате и в съдомиялна машина

- Не използвайте твърди гъби и остри метални домакински прибори, като ножове, вилици и други, по вътрешната страна на тигана.

Характеристики:

  • 3-слойно незалепващо покритие;
  • Подходяща за температура до 220°C;
  • Подходяща за съдомиялна машина;
  • Екосъобразна: без съдържание на Олово, Кадмий и PFOA;

Размер: 36,5 × 24,5 × 5,5 cm

Материал: въглеродна стомана, пластмаса

Цвят: бронз

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Blaumann BH1432 Bronze Collection - тава за печене с капак
 | 
vzeh q
Изпратете ни запитване: