Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Blaumann BH1613 Burgundy Collection - грил тиган с капак

Кат. номер: ZD000745

Regular Price: 59,90 лв.

Special Price 41,93 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Изработен от кован алуминий с много висока топлопроводимост. Турбо индукционното дъно разпределя топлинната енергия много ефективно, така че храната да не загаря.

Полезно да се знае:

- При премахване на всички етикети, внимателно измийте с мек почистващ препарат и вода, след което подсушете с мека кърпа. Обработете съда с малко растително масло и избършете излишъка. Така се запазва ефективността на незалепващото покритие.

- След готвене оставете съда да се охлади на стайна температура. Не се препоръчва да го охлаждате, като наливате студена вода в горещия съд.

- Измивайте с мек почистващ препарат и топла вода. Можете да измивате и в съдомиялна машина

- Не използвайте твърди гъби и остри метални домакински прибори, като ножове, вилици и други, по вътрешната страна.

Характеристики на грил тиган Burgundy Collection:

  • 3-слойно мраморно незалепващо покритие;
  • Ергономична и удобна "Студена" дръжка;
  • Подходящ и за индукционен котлон;
  • Бърза и лесна употреба;
  • Лесно почистване и измиване;
  • Подходящ за съдомиялна машина;
  • Екосъобразен;
  • Без съдържание на: Олово, Кадмий и PFOA;
  • До 35% по-малък разход на енергия;
  • Изработен от висококачествена стомана.

Размер: 28 х 28 х 4,1

Вместимост: 2.1L

Цвят: бургунди металик

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: