3 нестандартни начина, с които да отслабнете преди лятото

16 юни 2021

Най-слънчевият сезон е почти тук и е време да се подготвите, за да го посрещнете в топ форма. Днес обаче няма да ви даваме съвети как да тренирате, нито инструкции как да се храните. Вместо това ще ви разкрием няколко нестандартни метода за отслабване, които може да приложите у дома - положителният им ефект върху фигурата определено ще ви изненада!

Опитайте с кавитация
Терапията чрез нея спомага за извеждане на мазнините от тялото и това далеч не е привилегия само на козметичните салони. Вече може да я прилагате и от уюта на собствения си дом, благодарение на Velform Contour Sonic PRO – технологията действа отвътре навън, за да изтръгне мастните клетки и даде реални резултати. Мощните насочени вибрации предизвикват кавитация в мастните клетки и ги разбиват на мънички частички, така че да могат да бъдат изхвърлени от тялото Ви.

Вдигнете градусите
Ако искате да приберете коремчето, доверете се на изпитана програма за горене на мазнини чрез постепенно и комфортно покачване на телесната температура в зоната. Такъв продукт е Velform Sauna Reducer – сауна колан за ефективно намаляване на коремните обиколки. Достатъчно е да отделяте по 10 минути два пъти дневно и да следвате трите лесни стъпки. Първо нанасяте термалния крем за увеличаване на телесната температура по цялата коремна област. След това си слагате колана, като стоите няколко минути изправени и правите коремни контракции. Накрая оставате с колана още 8 минути, докато си почивате - през това време мазнините изчезват, за да се радвате на секси коремче и фина талия!

Пренесете фитнеса вкъщи
Вече не е нужно да организирате целия си ден, така че да ви остане време да отиде и до фитнес залата. Можете да правите ефективни и достатъчно натоварени упражнения за корема, гърба и ръцете в собствения си дом. С помощта на Ab Sculptor използвате силата само на собственото си тегло, без да натоварвате ставите, гърба и коленете. Идеален както за мъже, така и за жени.

Назад към всички новини