8 нестандартни подаръка за 8-и март

05/03/2019
8 нестандартни подаръка за 8-и март

Осми март наближава, а вие все още не сте готов с подаръка за нежната си половинка? Искате да избягате от клишето “цветя и бонбони”, но безкрайното море от дамски стоки ви обърква и нямате представа какво да изберете? Спокойно, ние сме насреща, за да ви дадем няколко добри идеи за качествени и типично женски продукти, на които всяка дама би се зарадвала от сърце.

Ако любимата ви държи на безупречния външен вид и полага старателни грижи  кожата й да изглежда копринено мека и супер гладка, то сега е точният момент да я изненадате приятно. Подарете ѝ гел за регенериране на кожата, който съдържа екстракт от охлюв и е обогатен с алое вера. Нашето предложение е Camille Snail Gel.


А ако дамата на сърцето ви в момента води неравна битка с излишните килограми, може да я подкрепите, като застанете на нейна страна! Изненадайте я с натурален помощник, който по естествен път спомага за намаляване на теглото и поддържане на висок тонус. Именно такъв продукт е екстрактът от артишок Alcachofa De Laon. За оптимални резултати допълнете атаката срещу килограмите с потник с оформящ и сауна ефект Power Slender, който увеличава многократно потенето при тренировка и по този начин съдейства за изгаряне на още повече калории.


Страстта на половинката ви е изкуството на грима? Помогнете ѝ да изрази себе си и я зарадвайте с наистина полезен и интересен подарък. Многофункционалната четка Beaute Brush съчетава всичко, от което една жена има нужда за перфектен резултат - голяма четка за пудра и руж, голяма и малка четка за сенки, както и плоска четка за очна линия и подчертаване на веждите.


Ако пък любовта на вашата половинка минава през прическата, то чудесен начин да я изненадате за празника е уред, с който да оформя косата си по винаги разкошен начин. Ако предпочита да я изправя, със сигурност ще остане очарована от керамичната четка Clamp It Straight. А ако страстта ѝ са нежните и красиви букли, насреща е иновативната маша за коса Mysticurls.



Време е да си поговорим за един проблем, който ежедневно тормози всяка жена - нежеланото окосмяване. Добрата новина е, че сега може да изненадате половинката си с наистина ефективен и качествен уред за дълготрайно гладка кожа - епилатор Velform Eternalisse. За по-деликатните зони пък е предназначен практичният дамски тример VITALmaxx Perfect Finish, който премахва и най-малките косъмчета без болка.

Назад към всички статии