Седмица на кухнята в Телестар

18/02/2019
Седмица на кухнята в Телестар

Готвенето е вашата стихия, а кухнята - вашият “храм”? Обичате да изпипвате всяко ястие до последната подправка и държите вкъщи винаги да има прясно приготвени вкуснотии? Ние от Telestar знаем, че за вас кулинарията е не задължение, а страст и изкуство. Затова ви подаряваме Седмица на на кухнята! Само в периода 18-28 февруари получавате 10% отстъпка от цените на всички продукти в категория Кухня - за да се превърнете в истински майстор-готвач у дома. А ето и някои апетитни идеи за винаги перфектен и вкусен резултат - от закуската до вечерята.

Палачинките несъмнено са любимата закуска и на малките, и на по-големите у дома. Приготвянето им обаче може да се превърне в пълно фиаско, ако не разполагате с точния тиган. Проблемът идва оттам, че под въздействието на високата температура тестото залепва буквално за секунди към съда за готвене. За да предотвратите това, ви е необходимо специално незалепващо покритие, което да държи палачинката “на разстояние”, за да може да я обърнете по всяко време, без да нарушавате целостта ѝ. Именно такъв продукт е тиганът за палачинки Blaumann. Той притежава трислойно мраморно покритие, за да елиминира всякакви шансове за залепване на храна. Ергономичната му дръжка осигурява лесна и безпроблемна работа, а повърхността му се измива с лекота след употреба, включително и в миялна машина. Може да сте напълно спокойни и за здравето на семейството си - тиганът е изработен от пресован алуминий с мраморно покритие - без съдържание на олово, кадмий и PFOA. Заедно с тигана получавате и верен помощник - удобна шпатула за обръщане на палачинките!



А за да приготвите перфектното тесто за палачинки, да пасирате до съвършенство кремсупата и да нарежете всичко на идеално равни парченца, на помощ идва Multiset 3in1 - един мултифункционален кухненски уред, който комбинира блендер, чопър и миксер. Продуктът е изключително лесен за ползване и осигурява винаги впечатляващ краен резултат. Комбинацията от трите най-често използвани кухненски уреда ще се превърне в любима на всяка домакиня и ще ви спести пространство, а и излишни разходи.



Време е да помислите и за основното ястие. Ако обичате печените на фурна вкуснотийки, несъмнено сте се сблъсквали с този проблем - хапването или залепва за тавата, или става прекалено сухо. За да предотвратите това пък добавяте прекалено много мазнина, което никак не е здравословно, нали? Добрата новина е, че новите технологии работят за вашия кулинарен успех - с мултифункционалната тава Berlinger Haus Granit Diamond Line несъмнено ще оберете овациите на семейството и гостите си, каквото и да сте решили да сготвите. Продуктът се отличава с иновативна Turbo индукционна технология за равномерно подгряване на съда, която гарантира запечатването на всички сокове и аромати. Капакът на тавата пък може да добави допълнителен акцент на ястието по време на готвене. Достатъчно е да го “заредите” с ароматно олио, вино или пък бульон. Той ще изпуска заложената течност равномерно и постепенно след това, за да бъде крайният резултат повече от впечатляващ.


Дойде ред да си поговорим и за пържените картофки, които несъмнено всеки обича да си хапва. Но никой не харесва прилежащите им калории, нито пък безкрайното чакане пред тигана. Съществува обаче и здравословен начин да зарадвате близките си не само с картофки, а и с всички други любими изкушения. Всичко, което ви е необходимо, е Starlyf Oil Free Fryer - многофункционален уред за готвене, който променя правилата на играта, наречена пържене. Тайната на продукта се крие в технологията Air Cycling за готвене с горещ въздух, който циркулира около храната, като осигурява равномерното ѝ приготвяне - без никаква мазнина. По този начин осигурявате на семейството си здравословни ястия с 80% по-малко калории, готвите много по-бъзро, тъй като уредът не се нуждае от предварително загряване, а крайният резултат е сочен, крехък и изключително вкусен - независимо дали приготвяте пържени картофки, пилешки гърди, зеленчуци или пък калмари.



А за да нарежете всички необходими продукти за перфектната трапеза, е необходимо да се въоръжите с наистина качествени ножове. Всеки от тях трябва да осигурява едновременно удобство и острота, а по покритието не бива да залепва храна, нито да попиват миризми. Всичко това може да откриете в комплекта Blaumann, който съдържа ножове за всяка ситуация - основен, за хляб, за рязане, малък за рязане и помощен за рязане. Всички те са облагородени с керамично покритие и са подходящи за съдомиялна машина. И, за да сте сигурни в безопасното им съхранение, ги получавате заедно с удобна, надеждна и стилна поставка.



Какво ще кажете за домашна пица, при това досущ като приготвена в каменна пещ? Вече може да я приготвите в собствената си кухня, за да се радвате на автентичен вкус. Многофункционалният кухненски уред Stonewell Savormatic пренася в съвремието древния метод за готвене върху горещ камък, за да ви помогне да сътворите перфектното ястие - неустоима пица, изкусителен сладкиш, сочно месце и какво ли още не! Благодарение на незалепващото каменно покритие, уредът запазва дълбокия и плътен вкус на всички продукти и е изключителното лесен за почистване.



Не забравяйте, че добрият готвач трябва да разполага с наистина добър арсенал от помощници в кухнята. А това не е никак сложна задача, когато насреща е Комплектът за готвене Blaumann Gourmet Line. 12-те му части ще посрещнат с готовност всяко кулинарно предизвикателство, за го превърнат в неустоимо вкусен краен резултат. Всеки от съдовете е изработен с 5-слойно дъно за винаги равномерно нагряване. Благодарение на разнообразните си размери, тенджерите, тиганът и касеролата отговарят на всяка кулинарна нужда, а стъклените им капаци гарантират, че няма да изпуснете нищо от контрол - все пак главният готвач вие сте!

Назад към всички статии