Трите тайни на перфектно оформения корем

24/06/2019
Трите тайни на перфектно оформения корем

Лятото официално е тук и е време да се погрижим за перфектната си физическа форма, за да изглеждаме зашеметяващо на плажа. А нима има по-зашеметяваща гледка от плоско и стегнато оформено коремче? Днес ще ви разкрием и най-важните правила за постигането му.


Вода, вода и пак вода

Всички знаем колко важно е всеки ден да се приема много вода. Живителната напитка хидратира тялото и му помага да изпълнява всички свои основни функции. Освен това тя е пръв приятел на плоското коремче, защото спомага за по-добър дренаж и така на практика елиминира излишното подуване. А за максимален ефект ви предлагаме рецепта за освежаващ летен коктейл, който ще ви поддържа хидратирани и във форма през целия ден. Достатъчно е към 1.5 литра вода да добавите една нарязана на кръгчета краставица, една супена лъжица настърган джинджифил, един нарязан лимон и половин чаша листа от мента. Вкусът ще ви покори, а ефектът ще ви изненада приятно.



Балансиран хранителен режим

Често забравяме, че “отровата е в дозата” и че термодинамиката се основава на едно съвършено просто правило - ако приемаме повече от необходимите ни калории, качваме килограми. Количеството е индивидуално и зависи от възрастта, пола и активността. Но не се отчайвайте - въобще не става въпрос за сложни математически изчисления. Необходим ви е единствено интернет достъп, за да откриете редица безплатни приложения, които ще изчислят вашата лична калорийна необходимост. За да поддържате коремчето си в перфектна форма също така ви съветваме да залагате на храни, богати на фибри - плодове, зеленчуци и пълнозърнести продукти.



Електромускулна стимулация

Това е най-новата фитнес технология, която напълно ще промени представата ви за тренировка. Електромускулната стимулация изпраща безболезнени електрически импулси, които свиват и отпускат мускулната тъкан, като се фокусират върху правите коремни мускули, косите мускули и групата мускули в долната част на гръбнака. Те се свиват и отпускат едновременно, като така на практика тренирате всички зони. Именно тази технология се крие в основата на фитнес колана Gymform Total Abs, с който 10 минути на ден са равни на 600 коремни преси - за да се наслаждавате на перфектно оформено коремче, без да крадете от свободното си време.

Назад към всички статии