Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

BMB Mold remover- препарат за отстраняване на мухъл и плесен

Кат. номер: ZD000683

Regular Price: 34,90 лв.

Special Price 19,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Плесен по стената и неприятни петна от мухъл в баня?

Всички ние сме наясно с негативните последици от влагата и мухъла в нашия дом. Те могат да рефлектират не само върху жилището, било то унищожаване на стени, подове, тапети, но и върху здравето на човек, ако не се елиминират на време.

Кой иска нездравословен дом?

Плесента мирише ужасно и може да причини доста вреди на екосистемата в дома и дори на здравето.

Третирате с хлор и други химикали и след това търкате ли, търкате. Със сигурност този метод премахва плесента по повърхността. Но само след няколко дни гадният мухълът е отново на лице по стените.

Победи мухъла и плесента с BMB, системата спечелила 4 международни награди за иновация!

Неговата патентована формула се използва дори при мащабни „нашествия“ на плесен. BMB унищожава мухъла, оставяйки нетоксичен остатък, който с едно движение премахвате.

Тайната му се крие в трите стъпки на унищожение:

 1. BMB1:
 2. Напръскайте с BMB1 желаната област. След напръскване, изчакайте 7-10 минути, за да може течността да проникне добре в стената. Без да търкате спрея прониква в повърхността, отваря "порите и", и я подготвя за следващата стъпка.

 3. BMB2:
 4. Впръскайте BMB2. След пръскане на стената, изчакайте 2 минути. Течността ще проникне в дълбочина и ще започне да елиминира мухъла, дрождите и плесента.

 5. BMB3:
 6. С впръскването на BMB3 тотално унищожава токсичните мухъл и плесен и оставя безвреден остатък, който можете да премахнете само с едно забърсване.

По-лесно да се направи, отколкото да се каже!

Препаратът за отстраняване на плесен и мухъл е подходящ както за вътрешна, така и за външна употреба и е доказано, че не оставя токсични остатъци и е дори биоразградим. Освен това, BMB не променя pH на третираните повърхности.

Подарете здравословен дом на Вас и семейството ви!

BMB Mold remover - характеристики:

 • Професионален, патентован и произведен в Германия;
 • Мощна и дълготрайна антибактериална и противогъбична защита;
 • Биоразградим;
 • Идеален за ползване на закрито и открито.

Нашите съвети:

 • Не търкайте и не се опитвайте да отстраните мухъла предварително. Това може да разпръсне спорите и да предизвика появата на мухъл на други места.
 • Следвайте стъпките точно за оптимален резултат.
 • Проветрете помещението по време на употреба и за около 2 часа след третиране.
 • Пазете далеч от деца.

Комплектът съдържа:

 • 1 x BMB1 спрей 100ml
 • 1 x BMB2 спрей 100ml
 • 1 x BMB3 спрей 100ml
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: