Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Börner Additional Slice Blades - допълнителни остриета

Кат. номер: ZD0001077

29,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

 Патентованото ренде Börner Vital Slicer е снабдено със специални много фини остриета от неръждаема стомана и разполага с 4 нива на дебелина на рязане, от 1 до 5мм.

Вземи приставката със 7-милиметровото острие и за пръв път в живота си ще режеш всичко на идеални кубчета, с лекота!

Прословутото острие „жулиен“  ще ти осигури забавление и разнообразие в кухнята, тъй като реже продуктите на 3,5-милиметрови кубчета.

Приготвянето на закуска за цялото семейство е по-лесно и вкусно от всякога!

Немско качество  за отлично нарязване!

С добре наточените остриета на Börner Vital Slicer без усилия ще режеш краставици, картофи, моркови, домати, лук, плодове, меса и дори твърди сирена. А устойчивите на плъзгане силиконови крачета ти осигуряват безопасна употреба във всяка позиция.

С Börner Vital Slicer  ще получиш и практичен протектор за пръсти, с който по време на рязане ще държиш плодовете и зеленчуците безопасно и в правилната позиция.

За да си сигурен, че съхраняваш безопасно остриетата, ще получиш и държач за остриета.

Комплектът включва:

  • Börner Vital Slicer  - 2 броя остриета
  • Държач за остриета
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: