Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Cane Safe Plus - стабилен бастун с вградена светлина

Кат. номер: Z000670

(1 отзива)

Regular Price: 29,90 лв.

Special Price 19,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Грабни 2ри брой само за 19.90лв.

Омръзнало Ви е бастунът Ви да пада всеки път, когато го пуснете? Може да паднете заедно с него! Трудно се изправяте, заради болката в коленете и кръста? Не се подпирайте на нестабилни предмети, опасно е!

Вместо това, просто протегнете ръка към безопасния Cane Safe Plus! Революционният нов бастун, поддържа постоянен четириточков контакт със земята и остава прав дори след като го пуснете.

И докато обикновените бастуни са нестабилни под натиск, Cane Safe Plus Ви предоставя непоклатима, максимална подкрепа, защото разпределя теглото равномерно, за да поеме напрежението от краката и кръста при ставане и сядане.

Тайната на Cane Safe е в уникалната, сгъваема втора дръжка, която разпределя теглото равномерно към двете страни на бастуна, за да ви предостави комбинирана, 25-сантиметрова стабилна опора. Сега, вместо да се мъчите да станете, ще го правите с лекота.

Cane Safe Plus ви оказва еднаква подкрепа както при сядане, така и при ставане. И благодарение на 4-те опорни точки и патентования си дизайн, Cane Safe Plus стъпва стабилно на земята и никога не се пързаля. Изключително безопасен е.

Независимо дали сте у дома, в парка, в ресторанта или в банята, където и да сте, Cane Safe ще бъде вашият доверен помощник! Благодарение на олекотената си конструкция, Cane е 20% по-лек от обикновените бастуни, което го прави по-лесен за ползване, изключително стабилен и много по-безопасен от обикновените бастуни.

И докато обикновените бастуни падат в момента, в който ги пуснете, уникалната способност на Cane Safe Plus да остава самостоятелно изправен е полезна, когато се налага да използвате двете си ръце.  

Предимства на Вашия Cane Safe:

 • Две дръжки за стабилна опора;
 • Четириточков контакт със земята за добро сцепление върху всякаква повърхност;
 • Остава изправен;
 • Олекотена конструкция;
 • Подходящ е за хора в рехабилитация;
 • Подвижната основа, въртяща се на 360о - напред, назад и настрани;
 • Сгъваем дизайн;
 • Регулируема дължина;
 • Вградена светлина, която се регулира надолу и нагоре.

Станете, излезте и насладете на своята независимост безопасно и уверено. Поръчайте своя Cane Safe Plus сега!

Бастунът не е предназначен за хора над 115кг.

 

Комплектът включва:

 • 1 X Cane Safe Plus
 • 1 X каишка за китка

Промоционалното намаление е валидно до 20.10.2019г. или до изчерпване на наличното количество.

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Cane Safe Plus - стабилен бастун с вградена светлина
 | 
Много удобен бастун за възрастните хора, най-накрая някой да се сети и за тях
Изпратете ни запитване: