Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Чай Alcachofa De Laon Tea

Кат. номер: HD000002

(1 отзива)
44,90 лв.

Изчерпан

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Чай Alcachofa de Laon! Пречиства организма и загубата на тегло става бързо, лесно и по здравословен начин!


 

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Пречиства организма и отслабвате лесно, бързо и здравословно!!!


Чаят Alcachofa De Laon съдържа същите 100% натурални активни съставки като продуктът Alcachoda De Laon под формата на течност в шишенца. Благодарение на тези съставки, Вие ще отлсабнете ефективно. Те ще премахнат токсините в тялото, което подпомага разтварянето на излишните мазнини.


Почувствайте мощната сила на чая Alcachofa De Laon с екстракт от артишок и се налсадете на резултатите. Достигнете желаното тегло по изключително лесен начин, само чрез консумация на една чаша чай на ден.


Кутията Alcachofa De Laon, съдържа 30 пакетчета, достатъчни за 30 дни.


Постигнете максимални резултати, отслабнете и бъдете в най-добрата форма през живота си като комбинирате екстрактът от артишок Alcahofa De Laon под формата на течност в шишенца и приемането на чая Alcachofa De laon. Комбинираният ефект на тези два продукта ще Ви помогне да отслабнете по възможно най-ефективен начин!

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Чай Alcachofa De Laon Tea
 | 
Един пакет ми помогна да се оттърва от досдните килограми, а и вкусът е приятен
Изпратете ни запитване: