Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Chef O Matic PRO - кухненски уред за готвене

Кат. номер: ZD0001251

Regular Price: 299,00 лв.

Special Price 149,00 лв.

Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Chef-O-Matic Pro готви храната в точното време и температура, спира, когато храната е готова, и я затопля, докато дойде време за сервиране!

Chef-O-Matic е кухненски робот, който ви позволява да приготвяте различни видове ястия, като яхнии на основата на месо, птици или риба, както и хляб, торти, супи, яхнии, ориз, тестени изделия, печени, пържени храни и десерти. Той е проектиран да улесни работата в кухнята, така че просто трябва да добавите съставките, да програмирате уреда и готово

##2#0#\4ChefPro.jpg###

  • 6 програми за готвене
  • Таймер за автоматично включване до 24 часа предварително
  • Удобен и лесен за почистване
  • Избирате програма само с 1 бутон
  • Запазва питателността и качествата на храната, благодарение на високата температура и парата, които позволяват кратко време за готвене и минимално количество мазнина
  • Спестява място, време и финанси
  • Функция за поддържане на топла храна
  • Без изпарения и миризми

 

ПОДАРЪК!

Заедно с уреда, получавате безплатно:

- комплект шпатула + черпак

- мерителна чашка

- съд за готвене на пара

+ БОНУС - странична стойка за шпатулата и черпака

 

Технически характеристики:

Захранване: 220- 240V/50-60 Hz

Мощност: 900W

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: