Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Cleanmaxx Steam Mop - парочистачка

Кат. номер: ZD000954

249,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Без повече навеждане и коленичене при почистване!

Цялостна дезинфекция на дома!

Експертно почистване без химикали и препарати!

С иновативната система за почистване с пара Cleanmaxx и пречупващата се на 180 ° глава, можете лесно да почиствате дори трудно достъпните места (под дивана, в ъгъла, под леглото, под шкафа). Но не само това: триъгълната форма на главата достига до всеки ъгъл!

 

Обширният пакет аксесоари превръща Cleanmaxx Steam Mop в универсална машина за почистване с професионални резултати. Използвайте го за гладки подове и килими, почистете прозорците си с приставката за почистване на прозорци и дезинфекцирайте  мебелите си с включената микрофибърна приставка. Просто напълнете резервоара с вода и включете.

 

Можете да започнете работа само след 30 секунди - капацитетът за работа на мощната парочистачка Cleanmaxx е достатъчен за до 12 минути непрекъснато почистване. Обикновената кофа за почистване става излишна, а с Cleanmxx Steam Mop всеки кът на дома ви е безупречно чист!

 

Технически характеристики:

Номер на модел: JJ-SC-022

Захранване: 220 - 240 V ~, 50 Hz

Мощност: 1300 W

Клас на защита: I

Степен на защита: PX4

Капацитет на резервоара за вода: макс. 400 мл

Температура на парата: прибл. 100 °C

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: