Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Conti Assetto - вентилатор

Кат. номер: ZD000662

50,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Вентилатор Conti Assetto е идеалното решение за горещите летни дни. Уредът е снабден с удобна кръгла стойка и три степени за скорост на работа. Имайки предвид пък изчистената му визия в бяло, вентилатор Conti Assetto е подходящ за всеки един интериор, било то офис, апартамент, вила, гараж, общежитие и други. Вентилатор Conti Assetto ще внесе свеж въздух във всяка стая.

Направи дома си още по-уютен с вентилатор Conti Assetto!

Технически характеристики:

 • Мощност: 60 W
 • Захранване: 220 V, 50 Hz
 • Материал на перките: олекотена пластмасова конструкция
 • Тих режим на работа
 • Удобна кръгла стойка
 • Хоризонтално въртене /осцилация /
 • Три степени на скорост 
 • Височина на стойката: 140 cm
 • Диаметър на вентилатора: 40 cm
 • Тегло: 5 kg
 • Цвят:  бял
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: