Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Conti Windy Plus - вентилатор

Кат. номер: ZD000663

60,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Вентилаторите винаги са били в голяма полза на всички нас през горещите летни дни. Вентилатор Conti Windy Plus е перфектно решение. Дали ще го използваш вкъщи, в офиса, на къмпинг или на друго място, Conti Windy Plus няма да те разочарова и бързо ще те спаси от горещината през летните дни. Вентилаторът е достатъчно безшумен и ненатрапчив, което ще ти позволи спокойната обедна почивка, от която се нуждаеш. 3-те степени на мощност могат да задоволят всяко твое желание.  

Глътка свеж въздух с Conti Windy Plus!

Технически характеристики:

 • Мощност: 80 W
 • Захранване: 220 V, 50 Hz
 • Метални перки
 • Тих режим на работа
 • Удобна кръгла стойка
 • Хоризонтално въртене /осцилация /
 • Три степени на скорост 
 • Височина на стойката: 140 cm
 • Диаметър на вентилатора: 46 cm
 • Тегло: 5,5 kg
 • Цвят: черен
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: