Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Copper Line Ankle Sleeve - терапевтична наглезенка

Кат. номер: Z000242

12,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

За да станете по-силни, да сте по-бързи и по-издръжливи, форсирате тялото си на максимум. И заплащате цената за цялото това усилие с болки в глезените, схванати и подути стави?

 Или Ви измъчват моментни сковаващи болки в ставите?

Наглезенка Gymform Copper Line Ankle Sleeve ще Ви помогне! Независимо дали сте спортист или по-възрастен човек, който търси облекчение във всекидневието си.  

Удобната и лека, Gymform Copper Line Ankle Sleeve наглезенка осигурява непрекъсната поддръжка и компресия, за да намали болезненото подуване и за по-бързото възстановяване.

Gymform Copper Line Ankle Sleeve представлява удобна компресираща наглезенка, която осигурява постоянна подкрепа на мускулите и ставите, за да се облекчат болките на хора по цял свят.... от спортисти до трудещи се земеделци, майки...

Уникалният, усъвършенстван материал на Gymform Copper Line Ankle Sleeve наглезенка е подсилен с мед. Медта е естествен и терапевтичен елемент осигуряващ подкрепа и подпомагащ тялото да се възстанови по-бързо при  мускулни и ставни болки.

 

Защо Gymform Copper Line Ankle Sleeve вместо стандартна наглезенка?

 • Обикновените наглезенки са дебели и обемисти
 • Те не прилепват по тялото добре и не осигуряват адекватна подкрепа на глезена
 • Освен това може да компрометира хигиената на кожата в тази област

Но леката и гъвкава материя на наглезенката Gymform Copper Line Ankle Sleeve прилепва плътно към тялото Ви,  осигурявайки постоянна подкрепа на мускулите и ставите, спомагайки за по-бързото им възстановяване.

Наглезенката е приспособена със силиконова лента против плъзгане, така че  Gymform Copper Line Ankle Sleeve ще остане на място дори по време на спорт.

А медта във влакната на материята действа антибактериално и предотвратява спарването и появата на неприятна миризма.

 

Gymform Copper Line Ankle Sleeve наглезенка:

 

 • Благоприятства циркулацията на въздуха
 • Спомага за бързо възстановяване на засегнатата област
 • С „дишащо“ и антибактериално действие
 • Със силиконова лента против приплъзгване
 • Унисекс

 

Предлага се в 4 размера:

 • S: 24/28cm
 • M: 29/33cm
 • L: 34/37cm
 • XL: 38/42cm

*обиколка на ходилото в близост до петата

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: