Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Copper Line Knee Sleeve - терапевтична наколенка

Кат. номер: Z000244

17,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Форсирате тялото си на максимум, за да станете по-силни, да сте по-бързи и по-издържливи. И  плащате цената за цялото това усилие, с болки в лактите, в коленете, болезнени глезени и схванати, подути стави.  

Или Ви измъчват моментни сковаващи болки?

Наколенка Gymform Copper Line Knee Sleeve ще Ви помогне! Независимо дали сте спортист или по-възрастен човек, който желае облекчение при всекидневните движения.  

Удобната и лека, Copper Line Knee Sleeve наколенка  осигурява непрекъсната поддръжка и компресия, за да намали болезненото подуване, за по-бързо възстановяване.

Copper Wear Knee Sleeve представлява удобна компресираща наколенка, която ни осигурява постоянна подкрепа за облекчаване на болките в мускулите и ставите на хората по цял свят.... от спортисти до трудещи се земеделци, майки...

Уникалният, усъвършенстван материал на Gymform Copper Line Knee Sleeve наколенка е подсилен с мед, естествен и терапевтичен елемент за осигуряване на подкрепа и подпомагане на тялото да се възстанови по-бързо от мускулните и ставни болки.

Защо Gymform Copper Line Knee Sleeve вместо стандартна наколенка?

 • Обикновените наколенки са дебели и обемисти
 • Те не прилепват по тялото добре и не осигуряват адекватна подкрепа на коляното
 • Освен това може да компрометира хигиената на кожата в тази област

Но леката и гъвкава наколенка Gymform Copper Line Knee Sleeve прилепва плътно към тялото Ви,  осигурявайки постоянна подкрепа на мускулите и ставите, спомагайки по-бързото им възстановяване.

Наколенката е приспособена със силиконова лента против плъзгане, така че с Gymform Copper Line Knee Sleeve ще остане на място дори по време на спорт.

Медта във влакната спомага срещу миризми и бактерии.

Gymform Copper Line Knee Sleeve наколенка:

 • Благоприятства циркулацията
 • Спомага за бързото възстановяване
 • Подсилена с медни частици
 • Със силиконова лента против приплъзгване
 • Унисекс

Предлага се в 4 размера:

 • S: 35/38cm
 • M: 39/43cm
 • L: 44/48cm
 • XL: 49/53cm

*обиколка в областта над коляното

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: