Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Dead Sea Salt Cream 250ml - Крем със сол от мъртво море

Кат. номер: КК000692

24,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Солите от Мъртво море съдържат естествени минерали, които благоприятно влияят върху състоянието на цялото тяло. Тяхната честа употреба способства процеса на регенерация на клетките, като прави кожата по-еластична и подмладена и имат свойството да възстановяват естествената функция на кожата. Кремът със соли от мъртво море овлажнява, предпазва и предотвратява дехидратацията на епидермиса.

Dead Sea Salt Cream поддържа минералния баланс и микроциркулацията на епидермиса, като след употреба осигурява превъзходна мекота на тялото. Идеален е за всеки тип кожа, дори за чувствителна (хипоалергенна). С леката си и нежна текстура се абсорбира бързо, като не оставя мазни следи.

При редовна употреба, Dead Sea Salt Cream подхранва и снабдява кожата с необходимите и соли и минерали, и подпомага за възвръщане на нейния тонус и еластичност!

Dead Sea Salt Cream ще направи кожата ви да изглежда по-здрава, по-млада и по-сияйна.

Контактът с очите трябва да се избягва.

Начин на употреба: Нанасяйте 2 пъти дневно.

Нетно количество: 250мл

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: