Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Diamond Vision Extreme Set - поляризирани слънчеви очила

Кат. номер: SH0001294

Regular Price: 69,00 лв.

Special Price 39,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Kристална визия и през деня, и през нощта! Екстремна защита за очите, с тях виждате кристално ясно без отблясъци - дори през нощта!

Три чифта висококачествени поляризирани очила на цената на един! Готов си за лятото!

  • Устойчива и здрава конструкция
  • Технология против отблясъци
  • Подобрява цветовете
  • Поляризирани стъкла
  • UV защита
  • Магнити за прикрепяне
  • Елегантен, класически дизайн
  • ПОДАРЪК – очила с антирефлексни стъкла

Поляризираните лещи на Diamond Vision HD защитават зрението и правят изображенията по-ясни и по-остри, като по-малко натоварват очите и правят възприятието по-добро.

Най-висок клас италиански дизайн, Diamond Vision HD и Diamond Vision HD Extreme са направени с висококачествени и устойчиви материали, оборудвани с магнити, които да се прикрепят, без да ги губите.

Със специалното предложение ще имате възможност и да притежавате трети чифт очила Extreme Vision Hd с поляризирани жълти лещи, идеални за всякакви метеорологични условия, през деня, през нощта, при мъгла и лоши метеорологични условия.

 

Комплектът включва:

Diamond Vision HD - 2 бр.

Diamond Vision HD Extreme - 1 бр.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: