Доставка

Стандартна доставка се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на получателя на стойност 6.90 лв. или до някой от офисите на Еконт на стойност 5,90 лв. При плащане с наложен платеж се начислява допълнителна такса от 1 лв. Стойността на доставката е валидна за цялата страна за всички продукти, с изключение на продуктите, които са на промоция с безплатна доставка или за поръчка над 200 лв. Стойността на доставката ще бъде калкулирана към цената на избрания от Вас продукт в процеса на Вашата поръчка.

Доставката се извършва на посочен от вас адрес. Цената на доставката се заплаща от клиента, за която той ще бъде уведомен.

След извършване на покупка в електронния магазин ще получите потвърждение по електронната поща с всички данни за вашата поръчка и обаждане от наша страна с допълнителна информация за сумата, която трябва да се заплати за куриерска услуга, сроковете и условията за доставка.

Ако искате да върнете продукта, можете да го направите в срок от 14 работни дни от датата на получаването му. Продуктът трябва да бъде в оригинална опаковка, заедно с придружаващите го документи. Повече информация относно начините на връщане на продуктите можете да получите на телефон: 02 437  38 93

Скайшоп България ЕООД възстановява стойността на продуктите чрез превод до офис на Еконт.

Всички обявени цени са с включено ДДС!