Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

POLARYTE HD - поляризирани слънчеви очила

Кат. номер: OP000001

(2 отзива)

Regular Price: 49,90 лв.

Special Price 29,94 лв.

Изчерпан

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:
POLARYTE HD са слънчеви очила с поляризирани лещи и висока разделителна способност, осигуряващи невероятна защита срещу UV лъчите и изключителна чистота на образа, без отблясъци

Виж пълното описание
Описание и характеристики

POLARYTE HD са нов златен стандарт за слънчеви очила с висока разделителна способност. Тяхната ексклузивна диамантена технология на визията е предназначена да Ви предостави най-висока ниво на качество на 4-те най-важни характеристики на слънчевите очила - без отблясъци, яснота, цвят и контраст на образа.

С POLARYTE HD ще получите по-богато и сияйно червено, по-дълбоки и по-наситено синьо, по-свежо и живо зелено, по-топло жълто, без да се губят яснота и контраст.

Слънчевите очила POLORAYTE HD се олекотени, с ергономичен дизайн, който пасва идеално на всяко лице. Балансираната форма отива на тясно, кръгло или овално лице. И не само това - те предпазват, както Вашите очи, така и деликатната зона около очите. Пълна защита на 180 градуса.

POLARYTE HD притежават вградени магнити в рамката, благодарение на които ще може напълно безопасно да ги прикрепите към ризата, банските, чантата и дори към портмонето. 

С POLARYTE HD очите Ви са напълно защитени, визията подобрена, дори и при най-силните отблясъци. 

Получавате:

  • 1 брой черни слънчеви очила POLARYTE HD
  • 1 брой калъфче с цип 
  • 1 микрофибърна кърпичка за почистване

Характеристики на слънчевите очила POLARYTE HD:

  • UV 400 защита на очите от вредните ултравиолетови слънчеви лъчи и зоната около очите на 180 градуса
  • Висока разделителителна визия
  • Лещи против надраскване
  • Пасват на всяко лице
  • Вградени магнити за безопасно съхранение и пренасяне
  • Намаляват умората в очите и изкривяването на образа

Какво представляват ПОЛЯРИЗИРАНИТЕ ЛЕЩИ?

Видимата светлина е съставена от хоризонтални лъчи, които предизвикват отблясъци, и от вертикални лъчи.

Поляризираните лещи премахват напълно всички хоризотнални лъчи, включително и пречупената светлина от вода или мокри пътища, нещо което други лещи нямат способността да направят. 

Обикновените слънчеви очила само затъмняват Вашат визия и не правят нищо, за да елиминират отблясъците. Слънчевите очила POLARYTE HD ще подобрят яснотата и визията и ще Ви предпазят от засляпяващите светлини и отблясъци. POLARYTE HD подобряват цветовете и яснотата благодарение на висококачествените поляризиращи лещи и предпазват очите Ви от умора и изкривяване на образа.

Обикновените слънчеви очила позволяват на вредните ултравиолетови лъчи да проникнат отстрани на очилата, причинявайки изкривяване на образа, стареене на кожата и проблеми със здравето. POLARYTE HD "обгръщат" очите Ви на 180 градуса, предоставяйки Ви пълна защита и протекция. Към слънчевите очила POLARYTE HD получавате и твърдо калъфче с цип, за да ги съхранявате безопасно в колата или чантата. 

Промоционалното предложение важи до 30.04.2019 или до изчерпване на количествата!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
POLARYTE HD - поляризирани слънчеви очила
 | 
Имат страхотно покритие
POLARYTE HD - поляризирани слънчеви очила
 | 
Супер модерни очила, браво!!
Изпратете ни запитване: