Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

EasyMaxx Car Racetrack Kit - удължения за тръбна писта

Кат. номер: SH000314

39,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Уникалната тръбна писта EASYmaxx Tube Racer е съчетание от светещи тунели и завои, събрани в едно.Вашето дете може да създава различна писта всеки ден и НИКОГА да не му омръзне да играе.Количката се зарежда бързо и лесно чрез включеното USB зарядно , а играта на Вашите деца ще е напълно безопасна.Когато лампите угаснат, EASYmaxx Tube Racer се превръща в най-ефектната играчка на детето Ви.Светещата количка е уникална, а детската стая се превръща в магическа страна на чудесата.

Нека забавата започне сега!

За да подарите на Вашето дете максимално удоволствие, добавете допълнителни 25 части за уникалната тръбна писта.С тяхна помощ детето ви ще свързва, удължава, извива и променя своята писта според въображението си.

Комплектът включва:

  • 4 завоя
  • 4 дълги, прави отсечки
  • 2 къси, прави отсечки
  • 14 допълнителни свързващи се части
  • 1 кръстовище
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: