Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

EasyMaxx Compact Cooler - охладител

Кат. номер: ZD000315

Regular Price: 54,90 лв.

Special Price 19,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Охлаждане, свежест, компактност и интелигентност

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Охлаждане, свежест, компактност и интелигентност - това е новият EASYmaxx Compact Cooler 2в1!

Понякога е непоносимо топло... у дома, в офиса или в къмпинга през горещите летни дни. Тогава компактният охладител на "EASYmaxx" предлага незабавна свежест и прохлада. EASYmaxx Compact Cooler 2в1 e удобно устройство, което охлажда топлия въздух, преминаващ през него. От изхода му излиза охладен, свеж и овлажнен въздух. Въздухът се овлажнява от вградения воден резервоар - прекрасно усещане като свеж морски бриз на плажа! Единствено трябва да налеете студена вода, да включите бутона и да се насладите на прекрасното свежо усещане.

Компактният въздухоохладител от Easymaxx работи на батерии и може да се използва почти навсякъде. Алтернативно, въздушният охладител може да функционира и чрез приложения USB кабел в комплекта.

Поглезете се с компактния въздушен охладител Compact Cooler 2в1 от Easymaxx!

Охладете и пречистете въздуха във всяко помещение с екологичния и иновативен Compact Cooler 2в1!

Технически характеристики:

  • Размери: 15,8 x 12,3 x 23,2 cm
  • Захранване: USB кабел; или батерии: 4x1.5 V Тип C (не са включени в комплекта)
  • Комплектът включва: въздушен охладител, включващ USB кабел.

Внимание: Устройството е предназначено за охлаждане и овлажняване на въздуха във всяко помещение. Това е въздухоохладител. Устройството не е заместител на климатика.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: