Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

EasyMaxx MultiPurpose Saw - мултифункционален трион

Кат. номер: ZD000318

49,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Ако искате да спестите място и  доста средства, а в същото време да притежавате многофункционален инструмент в дома си, то мултифункционален трион  EasyMaxx 16 в 1 е Вашият уред!

С трион EasyMaxx Вие бързо и лесно ще можете да режете  дървесина, пластмаса, гума, стъкло, PVC материали, стоманени пластини и дори камък.

Вие получавате Вашият мултифункционален трион EasyMaxx  в компактна  и обезопасена опаковка, която се затваря стабилно, така че допълнителните остриета да са на сигурно място, далеч от Вашите деца.

Сигурни сме, че всяко домакинство се нуждае от подобен мултифункционален инструмент!

Ергономично проектираното захващане е устойчиво на подхлъзване и прави рязането изключително безопасно!

Характеристики

  • Компактна и практична кутия за съхранение;
  • Допълнителни остриета
  • Едра резачка-с нея можете да режете безпроблемно дървесинa
  • Широко „диамантено“ острие - с него ще можете да наточите Вашите ножове бързо и лесно
  • Тънко „диамантено“ острие - с него ще режете всякакви стъклени форми без никакъв проблем
  • 6 тънки остриета - с тях безпроблемно ще можете да режете и пилите PVC, дървесина, алуминиеви повърхности и много други

Лесно подменяне на всяко от остриетата

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: