Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

EASYmaxxLED Standing Fireplace - настолна камина с ефект на жив пламък

Кат. номер: ZD0001104

59,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Няма нищо по – романтично от приятния светещ огън на камината. Създайте си уют и топлина за душата, с настолната камина EasyМaxx LED Standing Fireplace!

  • Без дим, без сажди, без опасност от пожар
  • Безжична (работи с батерии) -  може да я поставите навсякъде, без контакти и кабели
  • Компактна, практична, лесна за работа и монтаж
  • Стъклена предна част
  • С ефект на истински горящ пламък
  • Без неприятни миризми и опасност от изгаряне

Инсталирането на истинска камина не само отнема много време, но и не е възможно навсякъде. С настолната LED камина EasyМaxx LED Standing Fireplace вече можете да се насладите на романтиката на домашната камина по модерен и практичен начин!

 Добавете пламтящ и романтичен акцент в дома си!

Технически характеристики:

  • Параметри (Д х Ш х В): 27,7 x 10,5 x 20,0 cm
  • Мощност: 4,5 V DC (3 x 1,5 V батерии, тип C, мини; не са включени в компплекта)

Забележка: Продуктът е подходящ за декориране на интериорни помещения. Не е подходящ за използване на открито.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: