Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Екстракт от артишок Alcachofa De Laon

Кат. номер: FS000004

(9 отзива)
69,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Натурален продукт с артишок за премахване на излишните килограми

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Артошок за отслабване?

Ако говорим за натурални продукти, всеки професионалист, чиято работа е свързана със здравето, независимо дали е лекар, диетолог, треньор или народен лечител, ще ви препоръча най-вече продуктите от растителен произход. В света съществуват хиляди подобни продукти, които в продължение на хилядолетия са помагали на хората да лекуват болести или да се поддържат в добро здравословно състояние. Има също стотици други продукти, които в момента са процес на изследване и в специализира-ните лаборатории продължават да откриват техните свойства, които имат благотворно влияние върху здравето ни.

Представяме Ви Alcachofa De Laon - продукт, създаден в Испания, представляващ перфектно съчетание на екстракт от артишок и 15 други естествени съставки, като:

 • екстракт от гуарана
 • зелен чай
 • парагвайски чай мате
 • джинджифил

Alcachofa De Laon е един от най-ефективните натурални продукти, които могат да ви помогнатда намалите теглото си, защото се извлича и се концентрира направо от растението артишок, като се използват максимално всичките му свойства.

Силата на този артишок е в уникалната концентрация открита в сърцвината му, чрез която по 100% естествен начин тялото ви се пречиства от токсините, изгаря мазнините и се премахват задържаните в него течности.

Представете си как отслабвате с 2кг. на всеки 3 дни.

Да, Alcachofa De Laon съдържа сърцевина от артишок, доказано най- бързият и ефикасен начин да пречистите тялото си от токсини, да изгорите мазнините и да отслабнете. Благодарение на най-важната си съставка- цинаринът, съдържащ се във високи дози в артишока, той е толкова неповторим. Спомага за изгарянето на мазнините, притъпява глада, съдържа много фибри, които помагат за нормалното функциониране на червата. А с неговите 0 калории се превръща в най- доброто решение за отслабване с до 2кг. на всеки 3 дни.

Alcachofa De Laon - познат още като артишок - зеленчук, богат на фибри и различни вещества, едно от които е цинаринът, които има стимулиращ ефект върху жлъчния мехур и защитава черния дроб. Поради това, че съдържа дуеритични и храносмилателни вещества, артишокът е хранителен продукт с пречистващо действие. Освен това съдържа инсулин, който подпомага храносмилането и задържането на чревната флора и има пробиотичен ефект.

Ползите от продукта:

Alcachofa De Laon ще ви помогне да намалите апетита и теглото си, тъй като подпомага метаболизма. Естествените свойства на Alcachofa De Laon позволяватда се пречисти организма и да се изкарат токсините от черния дроб, които се натрупват поради неправилно хранене, употреба на алкохол и тютюнопушене, като подпомага функциите на жлъчката чрез постоянен процес на обновяване. Благодарение на естествените киселини, съдържащите се в Alcachofa De Laon, се намаляват нивата на холестерола, кръвната  захар и триглицеридите. Alcachofa De Laon е естествен диуретики изгаря мазнините, като  освен това, съдържа флавоноиди, които стимулират процесите, забавящи стареенето.

 Факти за артишока, които трябва да знаете:

 • Артишок (Cynara scolymus) е многогодишно тревисто растение от семейство Сложноцветни с произход Южна Европа, около Средизмено море. Точния произход на артишока е неизвестен, въпреки че се твърди, че идва от страните от Магреба (Северна Африка), където все още се среща в диво състояние; семената на артишока, вероятно култивирани, са открити при разкопки в Египет, датиращи от римския период.
 • Цветовете на артишока са с едни от най-високите антиоксидантни свойства, характерни за зеленчук. Този зеленчук е естествен дуеритик с висока ефективност поради възможностите му да подобрява храносмилането, засилва функцията на черния дроб, подобряване функцията на жлъчния мехур и повишава съотношението ниска/висока плътност на липротеините. Това помага за намаляне нивото на холестерола.
 • Заедно с всички антиоксидантни и здравословни свойства, артишокът има и уникални възможности за подпомагане отлсабването като бъде комбиниран с балансиран хранителен режим. Това става чрез активиране на храносмилателната система и бързо премахване на задържани течностите и токсините в организма.

Ефективността на Alcachofa De Laon е подсилена чрез комбиниране и на други съставки и витамини, осигуряващи допълнителни ползи като например:

 • Защита на организма от инфекции
 • Увеличаване нивото на енергията
 • Поддържане в добро състояние кожата, ноктите и косата
 • Намаляне на настинките
 • Подпомагане процеса на обновяване на клетките
 • Подпомагане на храносмилането
 • Антиоксидантни свойства
 • Регенериращ ефект за кожата
 • Задържаните в тялото мазнини се изгарят по-лесно

Ако и вие искате да отслабнете, да се сбогувате с тлъстините около талията и да намалите размера на дрехите си без усилие поръчайте Вашите 14 шипенца за двуседмичен курс и  се отървете от излишните килограми за кратко време, по натурален и ефективен начин! бнете

Внимание! Представяме Ви оригиналният продукт за отслабване Alcachofa De Laon! Не се доверявайте на имитации! Изберете оригиналът на Alcachofa De Laon, предоставен от Скайшоп България

 Промоционалното предложение важи до 31.05.2019 или до изчерпване на количествата!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Екстракт от артишок Alcachofa De Laon
 | 
Артишокът е много полезен, ще се пробва
Екстракт от артишок Alcachofa De Laon
 | 
Много бързи резултати и си заслужава въпреки откровено отвратителния вкус
Екстракт от артишок Alcachofa De Laon
 | 
Действа наистина! Отслабнах за 1 месец видимо и то без тренировки!
Екстракт от артишок Alcachofa De Laon
 | 
Супер продукт, заслужава си! Пием го и двете с майак ми, много ефикасен!
Екстракт от артишок Alcachofa De Laon
 | 
Много бърз ефект имаше при мен
Екстракт от артишок Alcachofa De Laon
 | 
Много бърз ефект имаше при мен
Екстракт от артишок Alcachofa De Laon
 | 
Горе долу добре, исках да отслабна още малко, но ще трябва да удължа цикъла
Екстракт от артишок Alcachofa De Laon
 | 
Аз свалих 10кг за 2 месеца, като единствено ограничих малко хляба. Абсолютно ми оправда очакванията.
Екстракт от артишок Alcachofa De Laon
 | 
Отслабнах с 4 кг. за една седмица без никакво усилие! Много съм довола!
Изпратете ни запитване: